Juridisch advies en begeleiding voor IT-startups

Wij begeleiden start-ups op juridisch gebied. Dat doen wij door het geven van laagdrempelig juridisch advies over de onderwerpen die met name voor een start-up relevant zijn. Van het adviseren over de keuze van de meest wenselijke rechtsvorm tot het opstellen van de eerste contracten en algemene voorwaarden.

Daarnaast adviseren wij over de manier waarop uw ideeën en concrete producten en diensten door intellectuele eigendomsrechten kunnen worden beschermd. Bescherming door intellectuele eigendomsrechten is niet de enige manier waarop u kunt voorkomen dat uw concurrentie er met uw ideeën vandoor gaat of een concurrerend product of dienst op de markt brengt. Het hanteren van een goed beleid gericht op de bescherming van uw knowhow is even belangrijk.

Juridisch advies IT-startup

Bent u een startup of een bestaande onderneming met een nieuw product of dienst en heeft u behoefte aan juridisch advies? Neem dan contact op met Robbert Delissen.  


Vragen over juridisch advies en begeleiding voor it-startups?
Neem contact op met Robbert (R.W.M.L.) Delissen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.