ict recht advocaat den haag

ICT-recht Advocaten

Wat kunnen onze ICT-recht advocaten voor u betekenen?

De advocaten ICT-recht adviseren ondernemers in de ICT over alle juridische aspecten van het ondernemen. Wij hebben ruime ervaring met het adviseren en procederen over ICT-gerelateerde vraagstukken. 

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

Bijzondere expertise bestaat ten aanzien van het voeren van onderhandelingen voor ondernemingen die worden geconfronteerd met een inval door The Software Alliance (BSA).

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een ICT-recht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze ICT-recht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olivier van Hardenbroek of Robbert Delissen. Zij staan u graag te woord.

/ Team ICT-recht

Vragen over ict-recht advocaten?
Neem contact op met Robbert (R.W.M.L.) Delissen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
29.05
Onderhandelen over de ARBIT 2018 voor IT-leveranciers
10.12
Schadevergoeding na datalek
26.04
Gedeeld auteursrecht op software: maak een exit regeling

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.