Uitvoeringsovereenkomsten

De uitvoeringsovereenkomst geldt tussen de werkgever en de pensioenuitvoerder. Is er sprake van een verplicht gesteld bedrijfstakpensioenfonds, dan wordt gesproken over een uitvoeringsreglement. Hierin zijn onder meer de financiƫle afspraken opgenomen tussen werkgever en pensioenuitvoerder. Te denken valt aan premiebetaling, indexatie en beƫindigingsvoorwaarden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als werkgever kunt u bij ons terecht met alle discussies welke kunnen ontstaan over de uitvoeringsovereenkomst. Wilt u de uitvoeringsovereenkomst bijvoorbeeld opzeggen of wordt u geconfronteerd met een opzegging door de pensioenuitvoerder, dan kunnen wij u daarbij begeleiden (ook richting de werknemers). Hetzelfde geldt natuurlijk voor indexatiegeschillen en discussies over (achterstallige) premiebetaling.

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.