Dorine (D.R.) Falkenburg

Office coördinator

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Dorine is al vijftien jaar werkzaam bij Delissen Martens. Als Office Coördinator houdt ze zich bezig met het dagelijks reilen en zeilen van kantoor.

Aanpak & werkzaamheden

Ze is een sociale en creatieve regelaar met een hands-on mentaliteit. “Regelen, organiseren en aanpakken komt heel erg aan de orde. Zo probeer ik ervoor te zorgen, samen met mijn collega's, dat het kantoor zo goed mogelijk loopt en dat de advocaten, juristen en ondersteuning hun werk goed kunnen doen.”

“Als receptioniste doe je veel meer dan alleen de telefoon opnemen. Ik houd mij vanuit de Frontdesk bezig met organiseren en regelen en uiteindelijk draait mijn werk voornamelijk om dienstbaar te zijn naar cliënten en tegelijkertijd de intermediair te zijn tussen cliënten en en het kantoor.” Het opleiden van de Leidse Studenten vindt Dorine ook een heel leuk onderdeel van haar werk.

Daarnaast kan zij haar creativiteit ook goed gebruiken bij het organiseren van interne evenementen. “Dit kantoor heeft een sportieve mentaliteit en doet ook heel veel andere leuke dingen naast het bedrijven van de advocatuur, zoals het houden van seminars en het organiseren van heel veel leuke dingen..”

Haar dagelijkse drijfveer?

“Ik weet nooit hoe mijn werkdag gaat verlopen. Elke dag is anders en leuk. Ik verveel mij nooit en er is altijd wat te doen. Verder geeft het contact met de cliënten en collega's ook veel voldoening. Dat ik door een luisterend oor en een vriendelijk woord iemand even kan verlichten in zijn nood, is al een mooi dagelijks doel.”

Haar instelling? “Als office coördinator moet je actief, wakker, warm, gezellig, vrolijk en aardig zijn. De hand reiken naar iedereen die dat nodig heeft. Men moet zich op ons kantoor welkom voelen en weten dat hij/zij ertoe doet.”

Dorine in drie woorden

Hands-on, creatief, sociaal