Inloopspreekuur op de Dag van de Scheiding

62% van de stellen financieel onvoorbereid op scheiding

Recent onderzoek van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators, waar Delissen Martens bij is aangesloten, naar de financiële problemen die ontstaan door of bij een scheiding leverde verrassende resultaten op. Deze zullen in de week van de Dag van de Scheiding bekend worden gemaakt.

Onderzocht is ook welke rol deskundige begeleiding bij het maken van financiële afspraken speelt. Doel van het onderzoek is geweest om te achterhalen wat de oorzaken zijn van de financiële problematiek bij een scheiding en hoe deze kan worden beperkt. Aansluitend hierop wil Delissen Martens dit jaar tijdens de Dag van de Scheiding (vrijdag 13 september) graag in het bijzonder aandacht besteden aan de financiële gevolgen van een scheiding. Geïnteresseerden kunnen tussen 9.00 en 17.00 uur langskomen voor vrijblijvende informatie.

Samen met een gespecialiseerde scheidingsadvocaat kunt u bespreken hoe een scheiding het beste afgewikkeld kan worden, zowel op juridisch, emotioneel als financieel niveau. Tijdens het spreekuur wordt inzicht gegeven in de stappen die nodig zijn voor een goede scheiding voor zowel de ouders als de kinderen. Aan het inloopspreekuur zijn tijdens de Dag van de Scheiding geen kosten verbonden.

Dag van de Scheiding

Tijdens de Dag van de Scheiding op vrijdag 13 september kan iedereen, tussen 9.00 - 17.00 uur,  vrijblijvend binnen lopen voor meer informatie en adviezen over scheiden met kinderen. 

Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl.

Gepubliceerd op: 9 september 2019 in Familierecht
Vragen?
Neem contact op met Petra (P.R.) Beishuizen
Inloopspreekuur op de Dag van de Scheiding
Delen: