Smaakbescherming in optima forma: over de juridische bescherming van smaak

IER 2018/23

Smaakbescherming in optima forma: over de juridische bescherming van smaak

M. Van Tiel, datum 08-05-2018

Artikel

Boek9 Berichten

 

Gepubliceerd op: 26 juni 2018 in Intellectueel Eigendomsrecht
Vragen?
Neem contact op met Melvin (M.) van Tiel
Smaakbescherming in optima forma: over de juridische bescherming van smaak
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.