Melvin (M.) van Tiel

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Melvin werkt sinds 2017 bij Delissen Martens en is verbonden aan de secties cassatie en procesrecht.

Specialisme

Melvin houdt zich voornamelijk bezig met zaken op het gebied van het algemene verbintenissenrecht, aansprakelijkheidsrecht en procesrecht.  Verder heeft hij de nodige expertise opgebouwd in het intellectuele eigendomsrecht. 

Zijn drijfveer als advocaat?

Melvin is een advocaat met een nuchtere en betrokken houding. Zijn kracht ligt in het analytische deel van het werk. Melvin is van nature competitief en zijn drijfveer ligt in het analyseren van een zaak en het toewerken naar een oplossing, zowel in als buiten rechte: “Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het analytische gedeelte van de advocatuur. In een procedure wil je natuurlijk dat ene argument vinden dat een zaak doet kantelen of waarmee je de wederpartij kunt bewegen tot een schikking. Tegelijkertijd moet je anticiperen op de argumenten van de wederpartij. Ik houd van dat schaakspel.”

Zijn aanpak

Door de combinatie van zijn analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid, komt hij snel tot de kern van een juridisch probleem. Daarnaast besteedt Melvin niet alleen aandacht aan de juridische inhoud, maar ook aan nazorg: “Als advocaat ben ik betrokken met mijn cliënten. Ik kijk verder dan alleen de juridische vraag. Zo adviseer ik mijn cliënten ook over hoe ze soortgelijke geschillen in de toekomst kunnen voorkomen. Cliënten waarderen dat.”

Melvin in drie woorden

Betrokken, analytisch, oplossingsgericht

Bekijk het CV van Melvin

Opleiding

Universiteit Leiden, 2017 

Lidmaatschappen

Vereniging voor Jonge Procesrechtadvocaten

Talen

Nederlands, EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.