intellectueel eigendomsrecht den haag

Intellectueel Eigendomsrecht Advocaten

Wat kunnen onze intellectueel eigendomsrecht advocaten voor u betekenen?

Het intellectueel eigendomsrecht is het rechtsgebied dat uw creatieve inspanningen beschermt. Het is een verzamelbegrip dat een aantal rechten omvat, waaronder het auteursrecht, merkenrecht, octrooirecht, databankenrecht en modelrecht. Deze rechten zien op de bescherming van specifieke zaken, zoals software, teksten of de naam van uw product of dienst. Uw knowhow en bedrijfsgeheimen dient u op andere wijze te beschermen.     

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

Wij adviseren onze cliënten over alle aspecten van het intellectuele eigendomsrecht en de bescherming van know-how en bedrijfsgeheimen. Zo helpen wij onze cliënten onder andere door:

  • het opstellen van contracten, zoals samenwerkingsovereenkomsten, geheimhoudingscontracten (NDA’s) en licentie- en exploitatieovereenkomsten;
  • het opstellen van clausules over intellectuele eigendomsrechten in arbeidsovereenkomsten en overeenkomsten van opdracht;
  • het adviseren en - indien nodig - procederen over inbreuken op intellectuele eigendomsrechten;
  • het uitvoeren van een due-dilligence ten aanzien van de intellectuele eigendomsrechten bij verkoop van een onderneming;
  • het adviseren over het (online) gebruik van domeinnamen, merken en handelsnamen;
  • het (her)structureren van intellectuele eigendomsrechten en binnen een concern.

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een intellectueel eigendomsrecht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze intellectueel eigendomsrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen?

Wij stellen kosteloos standaard modellen van contracten en overeenkomsten ter beschikking. Met deze modellen kunt u zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen. 

U kunt op elk moment de hulp van een van onze IE-recht advocaten daarbij inroepen en/of het eindresultaat laten beoordelen.

Gratis interactieve modellen Intellectueel Eigendom

Meld u eerst kosteloos aan!

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robbert Delissen of iemand anders uit het team intellectueel eigendomsrecht. Zij staan u graag te woord.

Team Intellectueel EigendomsrechtVragen over intellectueel eigendomsrecht?
Neem contact op met Robbert (R.W.M.L.) Delissen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)