Cassatie in strafzaken

De cassatieprocedure in strafzaken niet te vergelijken met de procedure in feitelijke aanleg. Wij zijn gespecialiseerd in cassatie in strafzaken en kunnen u snel een advies geven ten behoeve van de cliënt. Mocht de Quick Scan positief zijn en uw cliënt de cassatieprocedure wenst te voeren kunnen wij de zaak vervolgens cassatieadvies uitbrengen.

Uiteraard krijgt u de zaak weer terug mocht de Hoge Raad casseren.
Wij zijn lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS) en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Tariefafspraak 

Wij hanteren passende, die eventueel in overleg met de cliënt kunnen worden bepaald. Er kan tevens een afspraak gemaakt worden over de kosten voor de gehele procedure. Ook is cassatie op toevoeging bespreekbaar.

Quick Scan cassatie in strafzaken

Voor een Quick Scan worden geen kosten berekend. U kunt het betreffende arrest en (eventueel) de pleitnota in hoger beroep  mailen naar strafcassatie@delissenmartens.nl, of uploaden via onderstaande button. Wij zullen u dan berichten of het zinvol is te verzoeken om cassatieadvies uit te brengen. Uiteraard zijn wij ook altijd bereikbaar voor telefonisch overleg.

Upload hier het arrest en de pleitnota voor een Quick Scan

Let op!
U blijft zelf verantwoordelijk voor het tijdig instellen van cassatie bij de griffie van het gerechtshof.

Team Strafcassatie

Carene (C.M.H.) van Vliet

Carene (C.M.H.) van Vliet

Advocaat/partner

Hendrik (H.) Sytema

Hendrik (H.) Sytema

Advocaat/partner


Nieuws binnen Strafcassatie


Vragen over strafcassatie?
Neem contact op met Carene (C.M.H.) van Vliet

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)