[PERSBERICHT] Hendrik Sytema partner bij Delissen Martens

Delissen Martens advocaten belastingadviseurs mediation heeft Hendrik Sytema met ingang van 1 januari 2021 benoemd tot partner.

Hendrik is sinds 2016 als advocaat verbonden aan Delissen Martens. Hij is werkzaam binnen de secties strafrecht, tuchtrecht en cassatie en treedt op voor zowel particulieren als ondernemingen.

Van 2013 tot 2020 was hij lid van de Raad van de Orde (portefeuille strafrecht) in het arrondissement Den Haag, laatstelijk ook als waarnemend deken. Daarnaast is hij docent strafrecht bij onder meer de Haagse Orde van Advocaten. In 2020 is hij benoemd tot raadsheer-plaatsvervanger in het hof Amsterdam.

Gepubliceerd op: 30 december 2020 in Cassatie, Strafcassatie, Strafrecht, Tuchtrecht
[PERSBERICHT] Hendrik Sytema partner bij Delissen Martens
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.