Kennisbijeenkomst ‘Actualiteiten rond thuiswerken en opdrachtrelaties'

Details
17 mei 2022

Veel werknemers willen, ook nu de corona maatregelen zijn vervallen, geheel of gedeeltelijk thuiswerken. Moet de werkgever daarmee akkoord gaan? Sophie Stolker zal dit bespreken en ook hoe afspraken hierover het beste vast te leggen. Jim Kaldenberg bespreekt de actualiteiten rond opdrachtrelaties en hoe risico’s op (fictieve) arbeidsovereenkomsten te voorkomen.

Tijdens de bijeenkomst zal Sophie de juridische aspecten van het thuiswerken bespreken. Hoewel de coronamaatregelen inmiddels zijn teruggedraaid, zullen veel werknemers geheel of gedeeltelijk (willen) blijven thuiswerken. Moet de werkgever daarmee akkoord gaan? En hoe kunnen de afspraken aangaande het thuiswerken het beste worden vastgelegd?

Jim bespreekt recente rechtspraak en andere actualiteiten op het gebied van opdrachtovereenkomsten. Belangrijk, want de kans dat sprake blijkt te zijn van een (fictieve) arbeidsovereenkomst lijkt steeds groter te worden. Wat zijn daar de risico’s van en op welke wijze kunnen deze zoveel mogelijk verkleind worden?

Kennisbijeenkomst-informatie

Datum:    dinsdag 17 mei 2022, van 16.00 - 18.00 uur
Locatie:  Sportlaan 40, Den Haag
Kosten:   geen

Wilt u de kennisbijeenkomst bijwonen? Meld je dan nu aan met onderstaand aanmeldformulier.

/ Specialisme

Gepubliceerd op: 17 mei 2022 in Arbeidsrecht
Dit evenement wordt gepresenteerd door:
Kennisbijeenkomst ‘Actualiteiten rond thuiswerken en opdrachtrelaties'
Delen: