arbeidsrecht advocaat den haag

Arbeidsrecht Advocaten

Wat kunnen onze arbeidsrecht advocaten voor u betekenen?

De arbeidsrecht advocaten van Delissen Martens helpen u en/of uw onderneming, (commerciële) mogelijkheden optimaal te benutten en juridische risico’s, die het arbeidsrecht met zich meebrengt, te beperken. Wij denken met u mee, sturen de zaak of het project, fungeren als sparringpartner en huisadvocaat en wij ontzorgen waar nodig.   

Waar wij u bij kunnen ondersteunen

Wij adviseren over alle soorten arbeidsrechtelijke vraagstukken. Zo staan wij ondernemingen bij die te maken krijgen met een reorganisatie, fusie of overname. Daarbij denken wij mee op strategisch gebied en houden wij de belangen van de onderneming in het oog. Tegelijkertijd staat ons arbeidsrecht team klaar voor de praktische uitvoering.

De werkwijze van de arbeidsrecht advocaten bij Delissen Martens is gebaseerd op een uitstekende juridische kennis en ervaring en is gericht op praktische oplossingen. Naast adviseren en onderhandelen wordt geprocedeerd, indien dit nodig is. Ons arbeidsrecht team deelt met u hun kennis door middel van nieuwsbrieven en seminars.

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze arbeidsrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen?

Wij stellen kosteloos standaard modellen van contracten en overeenkomsten ter beschikking. Met deze modellen kunt u zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen. 

U kunt op elk moment de hulp van een van onze arbeidsrechtadvocaten daarbij inroepen en/of het eindresultaat laten beoordelen.

Gratis interactieve modellen arbeidsrecht

 

Meld u eerst kosteloos aan!

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robbert Delissen of iemand anders uit het team arbeidsrecht. Zij staan u graag te woord.

Team ArbeidsrechtVragen over arbeidsrecht?
Neem contact op met Robbert (R.W.M.L.) Delissen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)