arbeidsrecht advocaat den haag

De arbeidsrechtadvocaten van Delissen Martens helpen u en/of uw onderneming, (commerciële) mogelijkheden optimaal te benutten en juridische risico’s, die het arbeidsrecht met zich meebrengt, te beperken. Wij denken met u mee, sturen de zaak of het project, fungeren als sparringpartner en huisadvocaat en wij ontzorgen waar nodig.   

Advocaten Arbeidsrecht

Wij adviseren over alle soorten arbeidsrechtelijke vraagstukken. Zo staan wij ondernemingen bij die te maken krijgen met een reorganisatie, fusie of overname. Daarbij denken wij mee op strategisch gebied en houden wij de belangen van de onderneming in het oog. Tegelijkertijd staat ons arbeidsrecht team klaar voor de praktische uitvoering. Daarbij kan medezeggenschap een belangrijke rol spelen, maar uiteraard ook de individuele werknemer, denk daarbij bijvoorbeeld aan het opstellen van een (flexibele) arbeidsovereenkomst, vaststellingsovereenkomst of afvloeiingsregeling. Ook staan wij werkgevers bij die voor vraagstukken komen te staan op het gebied van CAO’s, gezondheid en veiligheid op de werkplek en privacy. Ons arbeidsrecht team heeft ook ruime ervaring met (statutair) directeuren, individuele ontslagkwesties, ziekte, re-integratie en vraagstukken op het gebied van concurrentie, uitzending en detachering. Binnen ons arbeidsrecht team is gespecialiseerde kennis op het gebied van pensioen aanwezig.  

De werkwijze van de arbeidsrechtadvocaten bij Delissen Martens is gebaseerd op een uitstekende juridische kennis en ervaring en is gericht op praktische oplossingen. Naast adviseren en onderhandelen wordt geprocedeerd, indien dit nodig is. Ons arbeidsrecht team deelt met u hun kennis door middel van nieuwsbrieven en seminars.

Houd onze website www.dmarbeidsrecht.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsrecht. 

Zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen?

Wij stellen kosteloos standaard modellen van contracten en overeenkomsten ter beschikking. Met deze modellen kunt u zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen. 

U kunt op elk moment de hulp van een van onze arbeidsrechtadvocaten daarbij inroepen en/of het eindresultaat laten beoordelen.

Gratis interactieve modellen arbeidsrecht

 

Meld u eerst kosteloos aan!

Ik treed op voor werkgevers en werknemers

/ Team Arbeidsrecht

Vragen over arbeidsrecht?
Neem contact op met Robbert (R.W.M.L.) Delissen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
17.03
Terug naar kantoor: het recht op thuiswerken na de Coronacrisis
02.11
De Wet betaald ouderschapsverlof
19.08
Terug naar kantoor of toch (deels) thuiswerken?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.