Arbeidsrecht

De arbeidsrechtadvocaten van Delissen Martens helpen u en/of uw onderneming, (commerciële) mogelijkheden optimaal te benutten en juridische risico’s, die het arbeidsrecht met zich meebrengt, te beperken. Wij denken met u mee, sturen de zaak of het project, fungeren als sparringpartner en huisadvocaat en wij ontzorgen waar nodig.   

Advocaten Arbeidsrecht

Wij adviseren over alle soorten arbeidsrechtelijke vraagstukken. Zo staan wij ondernemingen bij die te maken krijgen met een reorganisatie, fusie of overname. Daarbij denken wij mee op strategisch gebied en houden wij de belangen van de onderneming in het oog. Tegelijkertijd staat ons arbeidsrecht team klaar voor de praktische uitvoering. Daarbij kan medezeggenschap een belangrijke rol spelen, maar uiteraard ook de individuele werknemer, denk daarbij bijvoorbeeld aan het opstellen van een (flexibele) arbeidsovereenkomst, vaststellingsovereenkomst of afvloeiingsregeling. Ook staan wij werkgevers bij die voor vraagstukken komen te staan op het gebied van CAO’s, gezondheid en veiligheid op de werkplek en privacy. Ons arbeidsrecht team heeft ook ruime ervaring met (statutair) directeuren, individuele ontslagkwesties, ziekte, re-integratie en vraagstukken op het gebied van concurrentie, uitzending en detachering. Binnen ons arbeidsrecht team is gespecialiseerde kennis op het gebied van pensioen aanwezig.  

De werkwijze van de arbeidsrechtadvocaten bij Delissen Martens is gebaseerd op een uitstekende juridische kennis en ervaring en is gericht op praktische oplossingen. Naast adviseren en onderhandelen wordt geprocedeerd, indien dit nodig is. Ons arbeidsrecht team deelt met u hun kennis door middel van nieuwsbrieven en seminars.

Houd onze website www.dmarbeidsrecht.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsrecht. 

Vragen over Arbeidsrecht?
Neem contact op met Robbert (R.W.M.L.) Delissen

Bel mij terug:

(* verplichte velden)
03.10
Gedeeltelijke transitievergoeding bij gedeeltelijk ontslag?
12.07
Seminar 'DBA, WAB, AVG voor financiële professionals'
11.07
Direct inwerkingtreding afschaffing concernregeling voor sectorpremies en voorstel tot afschaffing sectorpremies

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied.