Webinar update WHOA 10 maart 2021

Op 1 januari 2021 de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) in werking getreden. Inmiddels zijn bij verschillende rechtbanken de eerste verzoeken op basis van de WHOA ingediend. Op 19 februari jl. werd de eerste procedure volledig afgerond. Daarbij werd het door Jurlights B.V. en Jurlights Holding B.V. (een onderneming actief in de evenementenindustrie) ingediende akkoord door de rechtbank Noord-Holland goedgekeurd. Het zal niet bij die ene uitspraak blijven.

Op woensdag 10 maart 2021 organiseren wij een update-WHOA-webinar waarin Rik Buitenhuis en René Willemsen met name deze eerste uitspraak met u willen bespreken. Die uitspraak maakt namelijk goed duidelijk hoe de rechtbank de WHOA toepast.

Meld u, via onderstaand formulier, aan voor dit gratis webinar! 

Webinarinformatie

Datum & tijd 
Woensdag 10 maart 2021
16.00 - 17.00 uur

Locatie 
Het webinar zal plaatsvinden via Zoom. De link naar dit webinar krijgt u vóór 10 maart a.s. gemaild.

Kosten 
geen

Aanmeldformulier webinar update WHOA woensdag 10 maart 2021

Gepubliceerd op: 1 maart 2021 in Ondernemingsrecht, WHOA
Vragen?
Neem contact op met René (R.) Willemsen
Webinar update WHOA 10 maart 2021
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.