Deskundige bijstand in bestuursrechtelijke zaken

De overheid kan besluiten nemen die u in uw rechtspositie sterk raken. Denkt u hierbij aan een afwijzing van een aanvraag om een bouwvergunning of subsidie of het intrekken van een rijbewijs. Ook kunnen bestuurlijke boetes worden opgelegd.

Jegens dergelijke overheidsbesluiten kunnen rechtsmiddelen worden aangewend. Dit moet binnen een wettelijk vastgelegde termijn. Indien u deze termijn niet haalt, zal de procedure zonder inhoudelijke behandeling tot een einde komen. Om dit en andere valkuilen te voorkomen, is het raadzaam om juridisch advies in te winnen.

Het bestuursrecht was aanvankelijk dusdanig ingericht zodat burgers zelfstandig konden procederen. Alhoewel u binnen het bestuursrecht niet verplicht bent om middels een advocaat te procederen, is het gezien de jungle van hogere en lagere bestuursrechtelijke wetgeving helaas steeds lastiger om zonder juridische bijstand tegen de overheid te procederen. Onze advocaten Bestuursrecht zijn ervaren en kunnen u in procedures jegens de overheid bijstaan. Wij staan zowel particulieren alsook bedrijven bij.

Vragen over Bestuursrecht?
Neem contact op met Jeroen (J.S.) Maas

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

/ Over ons

Onze advocaten verstaan het vak, zijn nuchter en oplossingsgericht. U kunt erop rekenen dat wij van toegevoegde waarde zijn.

19.10
Delissen Martens toegetreden tot 'European Law Firm'
11.05
Internationaal huwelijk: toepasselijk recht huwelijksvermogensregime
17.07
Reizen in coronatijd – mag mijn kind wel of niet met mij mee?