Jeroen (J.S.) Maas

Advocaat/partner

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Specialisme

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van migratierecht en een ruime kennis van het bestuursrecht, adviseert Jeroen bedrijven, particulieren en (semi-) overheid over vraagstukken op het gebied van bestuurs- en migratierecht.

Zijn aanpak

Bij zijn aanpak probeert hij altijd de juiste oplossing te vinden voor een juridisch conflict. “Als advocaat ben ik altijd op zoek naar de daadwerkelijke oplossing voor het probleem. Ik kijk vaak naar het hoger belang. De oplossing is niet altijd te bereiken door een strijd of geschil. Ik probeer de cliënt hier ook bewust van te maken. Vechten voor het principe klinkt mooi, maar de prijs is vaak hoger dan de opbrengst.”

Daarnaast heeft hij een heldere communicatiestijl, iets wat zijn cliënten ook waarderen. “Wat ik vaak als feedback krijg van cliënten, is dat mijn adviezen heel helder zijn. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten goed begrijpen waar hun zaak over gaat. Ik wil hen daar actief in betrekken. Er moet een duidelijk plan zijn: Wat is het probleem? Wat wil de cliënt bereiken en wat zijn de routes daarnaartoe?. De kosten zijn daarbij ook overzichtelijk. Ik kan meestal leveren wat mijn cliënten verwachten.”

Ook is Jeroen als advocaat betrokken. “Ik vind het belangrijk om de afstand met mijn cliënten zo klein mogelijk te maken. Afstand is geen goed uitgangspunt in een vertrouwensrelatie. Daarom probeer ik een informele sfeer te bereiken met mijn cliënten, zodat knelpunten makkelijker kunnen worden besproken, De advocaat en de cliënt moeten samen tot een oplossing komen. Ik luister daarom goed naar wat de cliënt belangrijk vindt. Vervolgens neem ik de cliënt mee in het hele plan, het hele proces.”

Bekijk het CV van Jeroen

Opleiding

Universiteit Leiden, 2001

Lidmaatschappen

  • Specialisten Vereniging Migratierecht Advocaten (SVMA)
  • Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV

Talen

Nederlands, EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.