Burenrecht advocaten Den Haag

Wat is burenrecht?

Het burenrecht ziet op alle wet- en regelgeving die de bevoegdheden en verplichtingen tussen buren regelt. Zo regelt het burenrecht hoe buren zich ten opzichte van elkaar en ten opzichte van elkaars eigendommen moeten gedragen. Ondanks de regels van het burenrecht, kunnen er toch geschillen ontstaan tussen buren. Dit varieert van geschillen over de erfgrens, de erfafscheiding, overbouw en afwatering tot geschillen over beplanting en/of ramen binnen twee meter van de erfgrens.

Wat doen onze burenrecht advocaten?

Delissen Martens heeft specialistische kennis op het gebied van burenrecht. Onze burenrecht-advocaten adviseren en procederen over alle facetten van het burenrecht. Hoe goed de onderlinge verstandhouding tussen buren op enig moment ook is geweest, een geschil kan altijd ontstaan. Delissen Martens begeleidt u bij het bereiken van een goede oplossing. In de praktijk bestaat zo’n oplossing vaak uit het bereiken van een compromis. Indien het echter noodzakelijk is om te procederen, dan procederen onze burenrecht-advocaten zowel bij de rechtbank als (waar mogelijk) bij de wijk- of regelrechter.

Onze expertise

  • Erfdienstbaarheden;
  • Erfgrenskwesties;
  • (Mandelige) erfafscheidingen;
  • Verjaring
  • Overbouw
  • Onrechtmatige hinder
  • Ladderrecht

Burenrecht-advocaat inschakelen?

Heeft u vragen over Burenrecht? Of heeft u een Burenrecht- advocaat nodig? Neem dan contact op met  Linda van der Knaap of Robin Kersbergen . Een eerste telefonisch advies is altijd kosteloos.

/ Team Burenrecht


Vragen over burenrecht?
Neem contact op met Linda (L.) van der Knaap
Vragen over burenrecht?
Neem contact op met Robin (R.D.) Kersbergen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.