Linda (L.) van der Knaap

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Sinds augustus 2020 is Linda werkzaam als jurist bij Delissen Martens. Ze is een gedreven jurist die doortastend te werk gaat. “Ik bijt mij vast in elk dossier. Ik geef niet snel op en ga altijd voor het beste resultaat.”

Specialisme

Zowel ondernemingen als particulieren kunnen bij haar terecht met uiteenlopende juridische vraagstukken op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, verbintenissenrecht, huurrecht en vastgoedrecht.

Haar drijfveer als jurist?

“Het analytisch werken door juridische vraagstukken te doorgronden in combinatie met mijn gevoel voor rechtvaardigheid. Daarnaast haal ik er veel voldoening uit als cliënten blij zijn met mijn hulp.”

Haar aanpak

Eerlijkheid en transparantie staan bij haar hoog in het vaandel. “Ik vind het belangrijk om eerlijk en duidelijk te communiceren.” Daarnaast hanteert ze een persoonlijke aanpak. “Ik wil mensen graag helpen en ik geef mijn cliënten de ruimte om hun verhaal te doen.”

Wat cliënten van Linda kunnen verwachten? “Ik maak dienstverlening persoonlijk, maar ik zorg er tegelijkertijd ook voor dat er geen verkeerde verwachtingen ontstaan, door een reëel advies te geven ten aanzien van de slagingskansen.”

Opleiding

In februari 2020 heeft Linda de master straf- en strafprocesrecht aan de Universiteit Leiden afgerond. Tijdens haar rechtenstudie heeft zij ervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam. Daarnaast is zij tijdens haar studie actief geweest als vrijwilliger bij Stichting de Haagse Wetswinkel.

Linda in drie woorden

Persoonsgericht, analytisch, eerlijk

Bekijk het CV van Linda

Opleiding 

Universiteit Leiden, 2020

Talen

Engels

Cliënten over Linda

Prima advies en aardige deskundige dame! Was erg betrokken en accuraat!

Linda heeft ons goed geholpen bij een aanhoudende kwestie met de achterbuurvrouw.

Ondanks het feit dat het hier om een ingewikkelde zaak ging, heeft zij ons op deskundige wijze geadviseerd en met ons meegedacht. Zij was zeer loyaal naar ons toe, kwam snel in actie en heeft onze belangen uitstekend verdedigd. 'Last but not least': zij straalde vertrouwen uit, had een vriendelijke houding/toonzetting. Dit is belangrijk voor cli├źnten de in het ongewisse verkeren over een juridische aangelegenheid en zich daar druk over maken.

Linda van der Knaap heeft mijn belangen op een professionele en betrokken wijze behartigd. Zij kon zich goed verplaatsen in mijn situatie, was accuraat in de communicatie en heeft het dossier op een adequate wijze afgewikkeld. Haar persoonlijkheid en de onderlinge contacten heb ik zeer gewaardeerd.

Professionele en betrokken houding, prettige communicatie.

Goed contact en en netjes afgehandeld.Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.