Linda (L.) van der Knaap

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Sinds augustus 2020 is Linda werkzaam als jurist bij Delissen Martens. Zowel ondernemingen als particulieren kunnen bij haar terecht met uiteenlopende juridische vraagstukken. Haar persoonlijke drijfveer is gelegen in haar gevoel voor rechtvaardigheid en de drang om juridische vraagstukken te doorgronden om zo voor haar cliënten tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zij kenmerkt zich door haar betrokkenheid, doortastendheid en nauwkeurigheid.

In februari 2020 heeft Linda de master straf- en strafprocesrecht aan de Universiteit Leiden afgerond. Tijdens haar rechtenstudie heeft zij ervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam. Daarnaast is zij tijdens haar studie actief geweest als vrijwilliger bij Stichting de Haagse Wetswinkel.

Opleiding 

Universiteit Leiden, 2020

Talen

Engels

 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.