Linda (L.) van der Knaap

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Linda is vanaf augustus 2020 werkzaam bij Delissen Martens. Zij is een gedreven advocaat en gaat doortastend te werk waarbij zij graag schakelt tussen het analyseren van het dossier en het zoeken naar een praktische oplossing voor cliënten.

Specialisme

Zowel ondernemingen als particulieren kunnen bij haar terecht met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van verbintenissenrecht, huur- en vastgoedrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Haar aanpak

Haar doel is om cliënten zo goed mogelijk te helpen. “Ik vind het belangrijk om doortastend en oplossingsgericht te werk te gaan”. Ook vindt ze het belangrijk om open en eerlijk met cliënten te communiceren over wat zij kunnen verwachten en wat de kansen zijn.

Wat cliënten van Linda kunnen verwachten? “Ik maak dienstverlening persoonlijk, maar ik zorg er tegelijkertijd ook voor dat er geen verkeerde verwachtingen ontstaan, door een reëel advies te geven ten aanzien van de slagingskansen.”

 

Bekijk het CV van Linda

Opleiding 

Universiteit Leiden, 2020

Talen

Nederlands en EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.