VvE advocaat den haag

VvE-recht Advocaten

Heeft u een geschil met uw VvE? Bent u het niet eens met een VvE-besluit? Wilt u een slapende VvE activeren? Wilt u advies over de verschillende verplichtingen van een VvE? Of wilt u weten of uw VvE voldoet aan alle wettelijke vereisten? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die binnen een Vereniging van Eigenaars aan de orde komen. Het VvE-recht ziet zowel op alle problemen binnen een VvE (tussen eigenaars onderling) als op problemen van VvE’s met andere partijen (bijvoorbeeld aannemers, beheerders of verzekeraars).

Wat kunnen onze VvE advocaten voor u betekenen?

Delissen Martens heeft specialistische kennis op het gebied van VvE-recht. Onze VvE recht advocaten adviseren dan ook bij alle voorkomende facetten van dit rechtsgebied. Zo kunnen zij namens u in gesprek gaan met (het bestuur van) de VvE of namens de VvE met één van de appartementseigenaars. Met een gesprek kunnen veel geschillen al worden opgelost. Indien een geschil niet buiten rechte kan worden beslecht, voeren wij op adequate wijze gerechtelijke procedures voor u. Dit kan variëren van het vernietigen van een VvE-besluit tot het verzoeken van een vervangende machtiging voor bijvoorbeeld een verbouwing. Verder staan wij VvE’s bij in procedures tegen individuele eigenaars of andere partijen. Ook voor hulp bij het oprichten of activeren van een VvE en voor een check of uw VvE voldoet aan alle wettelijke vereisten kunt u bij ons terecht.

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

  • Besluitvorming binnen VvE’s;
  • (uitleg van) aktes;
  • Kostenverdelingen binnen VvE’s;
  • Nietigheid / vernietigbaarheid VvE-besluiten;
  • Verzoekschriftprocedures tegen genomen besluiten;
  • Vervangende machtigingen;
  • Dak opbouwen, uitbouwen en verbouwingen;
  • Incasso’s;
  • Meerjarenonderhoudsplannen en reservefonds.

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een VvE advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze VvE advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thijs van Munster of iemand anders uit het team VvE-recht. Zij staan u graag te woord.


Nieuws binnen VvE-recht


Vragen over vve-recht?
Neem contact op met Thijs (M.B.) van Munster

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)