VvE advocaat den haag

VvE-recht Advocaten

Wat is VvE-Recht?

Heeft u een geschil met uw VvE? Bent u het niet eens met een VvE-besluit? Wilt u een slapende VvE activeren? Wilt u advies over de verschillende verplichtingen van een VvE? Of wilt u weten of uw VvE voldoet aan alle wettelijke vereisten? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die binnen een Vereniging van Eigenaars aan de orde komen. Het VvE-recht ziet zowel op alle problemen binnen een VvE (tussen eigenaars onderling) als op problemen van VvE’s met andere partijen (bijvoorbeeld aannemers, beheerders of verzekeraars).

Wat doen wij?

Delissen Martens heeft specialistische kennis op het gebied van VvE-recht. Onze VvE recht advocaten adviseren dan ook bij alle voorkomende facetten van dit rechtsgebied. Zo kunnen zij namens u in gesprek gaan met (het bestuur van) de VvE of namens de VvE met één van de appartementseigenaars. Met een gesprek kunnen veel geschillen al worden opgelost. Indien een geschil niet buiten rechte kan worden beslecht, voeren wij op adequate wijze gerechtelijke procedures voor u. Dit kan variëren van het vernietigen van een VvE-besluit tot het verzoeken van een vervangende machtiging voor bijvoorbeeld een verbouwing. Verder staan wij VvE’s bij in procedures tegen individuele eigenaars of andere partijen. Ook voor hulp bij het oprichten of activeren van een VvE en voor een check of uw VvE voldoet aan alle wettelijke vereisten kunt u bij ons terecht.

 Expertise

  • Besluitvorming binnen VvE’s;
  • (uitleg van) aktes;
  • Kostenverdelingen binnen VvE’s;
  • Nietigheid / vernietigbaarheid VvE-besluiten;
  • Verzoekschriftprocedures tegen genomen besluiten;
  • Vervangende machtigingen;
  • Dak opbouwen, uitbouwen en verbouwingen;
  • Incasso’s;
  • Meerjarenonderhoudsplannen en reservefonds.

 VvE-recht advocaat inschakelen?

Heeft u vragen over VvE-Recht? Of heeft u een VvE-recht advocaat nodig? Neem dan contact op met Thijs van Munster. Een eerste telefonisch advies is altijd kosteloos.


/ gerelateerd nieuws


Vragen over vve-recht advocaten?
Neem contact op met Thijs (M.B.) van Munster

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.