Thijs (M.B.) van Munster

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Thijs werkt sinds 2017 bij Delissen Martens.

Specialisme

Hij is gespecialiseerd in Verbintenissenrecht, Huur- en Vastgoedrecht, VvE-recht en Aansprakelijkheidsrecht. Als advocaat is hij een snelle schakelaar. “Ik kan daardoor snel het juridische probleem analyseren en tot een praktische oplossing komen.”

Zijn drijfveer als advocaat?

“Zo snel mogelijk problemen oplossen, op een manier die het meest voordelig is voor de cliënt.” Zijn drijfveer is dan ook terug te zien in zijn aanpak. “Mijn streven is om snel tot een goede oplossing te komen. Eindeloos procederen vermijd ik liever.”

Door zijn werkervaring als Senior juridisch medewerker bij de rechtbank Den Haag, heeft hij inzicht in de wijze waarop rechterlijke beslissingen worden genomen. Hierdoor kan hij cliënten goed adviseren over de mogelijke uitkomsten.

Zijn aanpak

Thijs is niet alleen juridisch sterk, maar ook sociaal. “Ik maak makkelijk contact met mensen. Dat zorgt ervoor dat ik een goede relatie met cliënten kan opbouwen en hun kan helpen met de problemen die ze hebben.”

Bereikbaarheid en eerlijkheid staan bij hem hoog in het vaandel. “Aan het begin geef ik meteen aan wat de cliënt kan verwachten en op welke manieren de zaak kan worden aangepakt. Daarnaast zorg ik ervoor dat mijn cliënten mij altijd kunnen bereiken als dat nodig is en dat ik hen zo spoedig mogelijk verder help.”

Thijs in drie woorden

Praktisch, sociaal, bereikbaar

Bekijk het CV van Thijs

Opleiding

Universiteit Leiden, 2012 

Talen

Nederlands, Engels

Cliënten over Thijs

Korte lijnen, duidelijke communicatie. Kortom; goede ervaring!

Goede, adequate ondersteuning met altijd een snelle reactie.

Goede begeleiding tijdens het gehele traject, altijd bereid geweest om duidelijke uitleg en advies te geven.

Ik kon niet beter geadviseerd worden. In de korte tijd dat wij contact met elkaar hebben gehad is een vertrouwensband ontstaan die wij als bijzonder prettig hebben ervaren.

Het resultaat is boven verwachting.

Deskundig, snelle respons en makkelijk benaderbaar.

Fijne samenwerking. Zeer snelle deskundige, heldere en vriendelijke communicatie en dat nog wel zonder face to face contact. Groot empathievermogen wat voor veel rust zorgt. Geeft goede adviezen en is toegankelijk. Ik ben bijgestaan door Thijs van Munster. Gewoon een top advocaat.Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.