Jeroen (J.J.) Hofland

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Jeroen is in 2019 in dienst getreden bij Delissen Martens.

Expertise

Hij helpt cliënten bij uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. Als advocaat is hij duidelijk, betrokken en praktisch ingesteld: “Ik ga altijd voor het beste resultaat voor mijn cliënt. In de ene zaak wordt dit bereikt door praktisch en creatief de mogelijkheden te onderzoeken, terwijl we in een andere zaak zullen procederen om het beste resultaat te boeken. Samen met de cliënt kijk ik wat een zaak nodig heeft om er het beste uit te halen”.

Zijn aanpak

Cliënten kunnen van Jeroen een eerlijk advies verwachten. “Ik maak vanaf het begin duidelijk wat wel en niet haalbaar is. Aan de hand van die beoordeling beslis ik samen met de cliënt welke strategie we nemen om tot het beste resultaat te komen”.

De adviezen van Jeroen zijn begrijpelijk opgesteld, waarbij onnodig jargon wordt vermeden: “Cliënten zitten vaak niet te wachten op een uitgebreide analyse van jurisprudentie en de wetsgeschiedenis, maar willen een duidelijk advies en een praktische aanpak. Het is aan mij om ingewikkelde juridische zaken op een heldere en duidelijke manier over te brengen.”

 

/ Specialisme

Bekijk het CV van Jeroen

Opleiding

Erasmus Universiteit Rotterdam, 2018 

Talen

Nederlands,Engels