Jeroen (J.J.) Hofland

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Sinds juli 2019 werkt Jeroen bij Delissen Martens als specialist op het gebied van arbeidsrecht. 

Jeroen kan gecompliceerde juridische kwesties op een heldere manier overbrengen. Hij is duidelijk naar cliënten en betrokken bij de zaak, om zo tot het beste resultaat te komen.

 In 2018 heeft Jeroen de master arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit afgerond. Tijdens zijn rechtenstudie is hij actief geweest als vrijwilliger bij rechtswinkel Westland en heeft hij onder meer stage gelopen op de sectie arbeidsrecht van een middelgroot Rotterdams advocatenkantoor. Na het afronden van zijn studie is Jeroen werkzaam geweest als rechtshulpverlener arbeidsrecht bij een rechtsbijstandskantoor.

/ Specialisme

Opleiding

Erasmus Universiteit Rotterdam, 2018 

Talen

EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.