Jeroen (J.J.) Hofland

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Jeroen is in 2019 in dienst getreden bij Delissen Martens.

Specialisme

Hij helpt cliënten bij uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. Als advocaat is hij duidelijk, betrokken en praktisch ingesteld: “Ik ga altijd voor het beste resultaat voor mijn cliënt. In de ene zaak wordt dit bereikt door praktisch en creatief de mogelijkheden te onderzoeken, terwijl we in een andere zaak zullen procederen om het beste resultaat te boeken. Samen met de cliënt kijk ik wat een zaak nodig heeft om er het beste uit te halen”.

Zijn drijfveer als advocaat?

Dat ligt in zijn gevoel voor rechtvaardigheid. “Mensen helpen die aan alle kanten klem zitten. Het geeft voldoening om aan juridisch uitdagende zaken te werken en tegelijkertijd mensen echt verder te kunnen helpen.”

Zijn aanpak

Cliënten kunnen van Jeroen een eerlijk advies verwachten. “Ik maak vanaf het begin duidelijk wat wel en niet haalbaar is. Aan de hand van die beoordeling beslis ik samen met de cliënt welke strategie we nemen om tot het beste resultaat te komen”.

De adviezen van Jeroen zijn begrijpelijk opgesteld, waarbij onnodig jargon wordt vermeden: “Cliënten zitten vaak niet te wachten op een uitgebreide analyse van jurisprudentie en de wetsgeschiedenis, maar willen een duidelijk advies en een praktische aanpak. Het is aan mij om ingewikkelde juridische zaken op een heldere en duidelijke manier over te brengen.”

Opleiding

In 2018 heeft Jeroen de master arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit afgerond. Tijdens zijn studie is hij in diverse functies actief geweest binnen rechtswinkel Westland en heeft hij stage gelopen op de sectie arbeidsrecht van een middelgroot Rotterdams advocatenkantoor. Na het afronden van zijn studie is Jeroen enige tijd werkzaam geweest als arbeidsrechtjurist bij een rechtsbijstandskantoor.

/ Specialisme

Jeroen in drie woorden

Betrokken, eerlijk, praktisch

Bekijk het CV van Jeroen

Opleiding

Erasmus Universiteit Rotterdam, 2018 

Talen

EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.