Jeroen Hofland

Advocaat

Jeroen is in 2019 in dienst getreden bij Delissen Martens.

Expertise

Hij helpt cliënten bij uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. Als advocaat is hij duidelijk, betrokken en praktisch ingesteld: “Ik ga altijd voor het beste resultaat voor mijn cliënt. In de ene zaak wordt dit bereikt door praktisch en creatief de mogelijkheden te onderzoeken, terwijl we in een andere zaak zullen procederen om het beste resultaat te boeken. Samen met de cliënt kijk ik wat een zaak nodig heeft om er het beste uit te halen”.

Zijn aanpak

Cliënten kunnen van Jeroen een eerlijk advies verwachten. “Ik maak vanaf het begin duidelijk wat wel en niet haalbaar is. Aan de hand van die beoordeling beslis ik samen met de cliënt welke strategie we nemen om tot het beste resultaat te komen”.

De adviezen van Jeroen zijn begrijpelijk opgesteld, waarbij onnodig jargon wordt vermeden: “Cliënten zitten vaak niet te wachten op een uitgebreide analyse van jurisprudentie en de wetsgeschiedenis, maar willen een duidelijk advies en een praktische aanpak. Het is aan mij om ingewikkelde juridische zaken op een heldere en duidelijke manier over te brengen.”

 

Terug naar overzicht

Bekijk het CV van Jeroen

Opleiding

Erasmus Universiteit Rotterdam, 2018 

Talen

Nederlands, Engels

Actueel

Bij de tijd

dinsdag 5 maart 2024

Concurrentiebeding aan banden gelegd?

Concurrentiebeding aan banden gelegd }Delissen Martens

Op 5 maart 2024 is een wetswijziging voorgesteld die de mogelijkheden om een concurrentie- en relatiebeding (hierna wordt steeds gesproken over “het concurrentiebeding”) overeen te komen verder beperkt. Hieronder wordt eerst geschetst wat de huidige uitgangspunten zijn, waarna wordt ingezoomd op de voorgestelde wijzigingen en de consequenties die die wijzigingen zullen hebben.

woensdag 3 januari 2024

Ketenregeling: uitgangspunten, uitzonderingen en valkuilen

ketenregeling

De wettelijke ketenregeling is de afgelopen jaren verschillende keren gewijzigd. Vóór 2015 konden gedurende 36 maanden maximaal drie tijdelijke contracten worden gesloten. Met de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in 2015 werd de maximale termijn waarbinnen tijdelijke arbeidsovereenkomsten elkaar konden opvolgen verkort van 36 naar 24 maanden, maar in 2020 is dit weer teruggebracht naar 36 maanden.

In deze blog bespreekt Jeroen Hofland de uitgangspunten van de huidige ketenregeling, licht hij de uitzonderingen toe en legt hij uit hoe je fouten eenvoudig voorkomt.

zaterdag 11 november 2023

Aanzegverplichting: voorkom dure fouten!

Aanzegverplichting

Aanzeggen, wat is dat nu eigenlijk? In de praktijk komen we nog te vaak werkgevers tegen die niet bekend zijn met de wettelijke aanzegverplichting. Dit kan leiden tot behoorlijke schadeposten, terwijl die schade eenvoudig is te voorkomen. In dit blog legt advocaat arbeidsrecht Jeroen Hofland uit wat de aanzegverplichting is, wat de consequenties zijn van het schenden van deze verplichting en hoe je er eenvoudig voor zorgt dat je deze verplichting altijd nakomt.