Sophie (S.D.I.M.) Stolker

Advocaat/partner

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Sophie is, na haar afstuderen aan de Universiteit Leiden, in januari 2014 in dienst getreden bij Delissen Martens.

Expertise

Als advocaat houdt zij zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht. Sophie staat veelal werkgevers, maar ook werknemers, bij in uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties, zoals reorganisaties, ontslagtrajecten en geschillen over arbeidsvoorwaarden.  

Haar aanpak

Als advocaat is Sophie betrokken. “Ik hecht waarde aan een goede persoonlijke band met mijn cliënten; dit komt de juridische bijstand over het algemeen ten goede. Dit probeer ik te bereiken door iedere zaak met aandacht te behandelen, bereikbaar te zijn voor mijn cliënten en gemaakte afspraken na te komen.”

In haar aanpak gaat Sophie oplossingsgericht te werk. “Door de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik snel tot de kern van een probleem komen. Dat maakt het mogelijk om – altijd in overleg met mijn cliënt – een plan van aanpak op te stellen en passende oplossingen te realiseren. Waar mogelijk probeer ik die oplossing te vinden in een minnelijke regeling. Dat levert vaak betere resultaten op, is minder kostbaar en scheelt een hoop tijd. Natuurlijk kan dat niet altijd; in dat geval zal alles erop gericht zijn om in de rechtszaal het beste resultaat te bereiken voor mijn cliënt.”  

Dat Sophie hier bekwaam in is, blijkt uit het feit dat ze in 2018 de Haagse pleitwedstrijden heeft gewonnen en tweede is geworden bij de Landelijke Pleitwedstrijd.

/ Specialisme

Bekijk het CV van Sophie

Opleiding

  • Universiteit Leiden, 2013
  • Grotius Arbeidsrecht, 2022

Lidmaatschappen

  • Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA)
  • Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA)
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)  

Talen

Nederlands, Engels