Onze VvW-recht advocaten in Den Haag

VvE-recht Advocaten

Heeft u een geschil met uw VvE? Bent u het niet eens met een VvE-besluit? Wilt u een slapende VvE activeren? Wilt u advies over de verschillende verplichtingen van een VvE? Of wilt u weten of uw VvE voldoet aan alle wettelijke vereisten?

Waarvoor kunt u bij onze VvE recht advocaten terecht?

Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die binnen een Vereniging van Eigenaars aan de orde komen. Delissen Martens heeft specialistische kennis op het gebied van VvE-recht. Onze VvE recht advocaten adviseren dan ook bij alle voorkomende facetten van dit rechtsgebied. Zo kunnen zij namens u in gesprek gaan met (het bestuur van) de VvE of namens de VvE met één van de appartementseigenaars. Met een gesprek kunnen veel geschillen al worden opgelost. Indien een geschil niet buiten rechte kan worden beslecht, voeren wij op adequate wijze gerechtelijke procedures voor u. Dit kan variëren van het vernietigen van een VvE-besluit tot het verzoeken van een vervangende machtiging voor bijvoorbeeld een verbouwing. Ook voor hulp bij het oprichten of activeren van een VvE en voor een check of uw VvE voldoet aan alle wettelijke vereisten kunt u bij ons terecht.

Verder adviseren en procederen wij in geval uw VvE problemen heeft met overheden, zoals de gemeente. Zo zou het kunnen dat u wordt geconfronteerd met geschillen rondom het op uw pand betrekking hebbende gemeentelijk bestemmingsplan dat ten behoeve van het realiseren van een bouwproject wordt gewijzigd. Ook kunnen wij u assisteren bij het aanvragen van een bouwvergunning (omgevingsvergunning) of een procedure daaromtrent. Ten slotte dient uw VvE er rekening mee te houden dat gemeentes handhavend kunnen optreden teneinde herstelwerkzaamheden aan het pand af te dwingen.  

Onze VvE recht advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Heeft u een geschil met uw VvE en bent u op zoek naar een advocaat VvE recht? Onze advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland. 

/ Team VvE-recht

Marc (M.J.E.L.) Delissen

Marc (M.J.E.L.) Delissen

Advocaat/mediator/partner

Vragen over vve-recht advocaten?
Neem contact op met Thijs (M.B.) van Munster

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
16.12
Verduurzaming voor VvE’s
08.02
Verplicht reservefonds voor elke VvE
19.11
Hoe activeer ik een Vereniging van Eigenaars (VvE)? (deel 3 in de serie Vastgoed)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.