Dag van de Scheiding

Recent onderzoek van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (waarbij Delissen Martens is aangesloten) leverde verrassende resultaten op. Deze zullen in de week van de Dag van de Scheiding bekend worden gemaakt.

Delissen Martens wil daarom dit jaar tijdens de Dag van de Scheiding (vrijdag 14 september) in het bijzonder aandacht besteden aan de positie van het kind in scheiding. Geïnteresseerden kunnen tussen 9.00 en 17.00 uur langskomen voor vrijblijvende informatie. 
Samen met een gespecialiseerde scheidingsadvocaat/-mediator kunnen ze bespreken hoe je het beste met kinderen kunt omgaan tijdens het emotionele proces van een scheiding. Ook is het mogelijk om een speciale scheidingscheck te laten doen. Deze check geeft inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goede scheiding, zowel voor de ouders als de kinderen. Aan het gesprek en de check zijn tijdens de Dag van de Scheiding geen kosten verbonden.

Advocaat én mediator

De familierechtadvocaten Petra Beishuizen en Katrien van Stratum zijn gespecialiseerd advocaat en ook scheidingsmediator. Zij zijn lid van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Zij onderscheiden zich op verschillende gebieden van anderen. Om lid te worden moeten advocaten onder meer een aanvullende specialistische opleiding van drie jaar volgen. Daarnaast is minimaal vijf jaar ervaring en jaarlijkse bijscholing verplicht. vFAS-advocaten beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer ouderschapsplannen, pensioenverevening, alimentatie en huwelijkse voorwaarden.

Dag van de Scheiding

Tijdens de Dag van de Scheiding op vrijdag 14 september kan iedereen, tussen 9.00 - 17.00 uur,  vrijblijvend binnen lopen voor meer informatie en adviezen over scheiden met kinderen.  
Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl. Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl

Gepubliceerd op: 7 september 2018 in Familierecht, Internationaal Familierecht, Mediation
Dag van de Scheiding
Delen: