Mediation Den Haag

Conflicten zijn onvermijdelijk. Delissen Martens gelooft in de kracht van mediation voor ondernemingen en particulieren. In aanwezigheid van een onafhankelijke mediator bespreken partijen hun conflict met elkaar en zoeken naar een optimale oplossing. Er komt dus geen rechter aan te pas. U bespaart  niet alleen (veel) tijd, maar ook geld en energie. 

Mediators in familierecht, bij zakelijke conflicten, bij arbeidsconflicten en bij sportconflicten

Echtscheidings mediation? Mediation bij een arbeidsconflict of zakelijk conflict? Delissen Martens heeft gespeciliaseerde mediators in huis. Onze mediators zijn aangesloten bij de Mediationfederatie Nederland (MfN) of de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsrechtmediators (vFAS).

Het einde van een huwelijk kan erg pijnlijk zijn. Een echtscheidingsprocedure kan dat verergeren. Kiezen voor Mediation of Overlegscheiden is een goed alternatief en voorkomt een bezoek aan de rechtbank. In beide gevallen wordt de scheiding in overleg geregeld, onder begeleiding van de mediator die teven advocaat is, dan wel met ieder een eigen advocaat (overlegscheiden). In het laatste geval betreft het een advocaat mediator die daarnaast geschoold is in collaborative practice en lid van de VvCP.

Zakelijke conflicten of arbeidsgeschillen worden sneller en vaak beter opgelost via mediation. Het scheelt tijd en kosten. Daarnaast ben je zelf direct betrokken bij het tot stand komen van de oplossing. Het leidt tot duurzame oplossingen waar je allebei achter staat en waar meer ruimte is voor persoonlijke wensen en belangen.

Conflicten die de grens over gaan

Grensoverschrijdende conflicten lenen zich bij uitstek voor alternatieve geschillenbeslechting omdat je vaak te maken hebt met verschillende jurisdicties, culturen en diverse deelconflicten die gelost moeten worden. Door alle partijen bij elkaar te brengen en het probleem als een geheel te beschouwen vinden we via overleg aan de tafel oplossingen die stand houden. Onze professionals zijn voortdurend gericht op het vinden van oplossingen. Procederen kost veel meer in materiële en immateriële zin, naast tijd en energie.

Team Mediation

Petra (M.P.J.) Frederiks

Petra (M.P.J.) Frederiks

Advocaat/mediator

Marc (M.J.E.L.) Delissen

Marc (M.J.E.L.) Delissen

Advocaat/mediator/partner

Petra (P.R.) Beishuizen

Petra (P.R.) Beishuizen

Advocaat/mediator/partnerVragen over mediation?
Neem contact op met Petra (P.R.) Beishuizen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)