[PERSBERICHT] René Willemsen partner bij Delissen Martens

Per 1 april 2017 versterkt Delissen Martens zijn sectie ondernemingsrecht met een nieuwe partner: René Willemsen. Hij is afkomstig van GMW Advocaten, waar hij de afgelopen 14 jaar werkzaam was als advocaat/partner.

René Willemsen heeft ruime ervaring in het ondernemingsrecht. Hij adviseert en procedeert veelvuldig over commerciële contracten en aandeelhoudersgeschillen bij rechtbank en Ondernemingskamer. Verder richt hij zich op transacties, vennootschapsrecht, aandeelhoudersovereenkomsten en andere samenwerkingsverbanden. René Willemsen wordt door directies, bestuurders en aandeelhouders van ondernemingen als kritisch klankbord ingeschakeld.

Met de toetreding van René kent Delissen Martens 13 partners.

Gepubliceerd op: 6 april 2017 in Aansprakelijkheidsrecht, Ondernemingsrecht
[PERSBERICHT] René Willemsen partner bij Delissen Martens
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.