Dag van de Scheiding: het ouderschapsplan 2.0

Details
13 september 2023
19:00 uur
Boekwinkel de Vries van Stockum, Passage 11 te Den Haag
geen

Over het evenement

Op woensdag 13 september organiseert boekwinkel de Vries van Stockum Den Haag in samenwerking met het familierechtteam van Delissen Martens een speciale avond gericht op partners in ouderschap. De vraag die centraal staat, is: Kijken door de ogen van het kind? Tijdens deze unieke gelegenheid delen sprekers van Villa Pinedo en therapeut Leoniek van der Maarel wat volgens hen (niet) werkt. Na afloop is er ruimte voor vragen.

Over de Dag van de Scheiding

De aanleiding van het evenement is de Dag van de Scheiding, in het leven geroepen door de vFAS om aandacht te vragen voor het belang van goede begeleiding voor partners die gaan scheiden of zijn gescheiden. Vrijdag 15 september, is het de Dag van de Scheiding en kan iedereen bij ons terecht voor een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek voor alle (echt)scheidings gerelateerde vragen.  Aanmelden voor een specifiek tijdstip kan via telefoonnummer 070 - 311 54 11 of via familierecht@delissenmartens.nl

Over stichting Villa Pinedo

Stichting Villa Pinedo is dé online plek voor kinderen en jongeren met gescheiden ouders. Zij kunnen er  laagdrempelig en kosteloos steun, tips en advies krijgen van jongeren (18 tot 27 jaar) die zelf ook een scheiding hebben meegemaakt. Ook delen de vrijwilligers hun ervaringen met volwassenen. Zo maken ze de volwassen wereld bewust van wat er in het hoofd en hart van de kinderen en jongeren van gescheiden ouders speelt. Enkele boek- en speltitels van Villa Pinedo zijn: Aan alle gescheiden oudersJe hoeft het niet alleen te doen en Vraag Maar! Scheiden.

Over Leoniek van der Maarel

Leoniek van der Maarel is psycholoog, therapeut, trainer en co-ontwikkelaar van de SCHIPaanpak, dé methodiek om te komen tot partners in de ouderschap. Ze is co-auteur van het boek Vechten voor je scheiding, schipbreuk geslaagd. Enkele andere titels van haar zijn: Kinderen in spagaatBlijf me bij en 80 tips voor rouwende kids.

Aanmelden voor dit evenement kan via onderstaand invulformulier.

/ Aanmelden

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
* verplichte velden

/ Specialisme

Gepubliceerd op: 13 september 2023 in Familierecht
Dit evenement wordt gepresenteerd door:
Dit evenement wordt gepresenteerd door:
Ouderschapsplan
Delen: