Mariska (M.) Schreuders

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Sinds april 2017 is Mariska verbonden aan de sectie familierecht van Delissen Martens.

Specialisme

Vanaf haar beëdiging in januari 2018 werkt zij als advocaat aan familiegerelateerde kwesties als (echt)scheiding, alimentatie, geschillen over kinderen en het huwelijks- en relatievermogensrecht.

Haar drijfveer als advocaat

“Zorgvuldig de onderliggende belangen van cliënten doorgronden en constructief te werk gaan om zo met hen het optimale resultaat te bereiken. Daarbij kies ik altijd een zoveel mogelijk de-escalerende benadering terwijl ik waar nodig strijdvaardig ben. Het geeft mij de meeste voldoening van betekenis te zijn bij duurzame conflictoplossing.”

Mariska luistert empathisch, is doortastend en duidelijk in haar communicatie. Eigenschappen die goed van pas komen bij haar werk als advocaat in alle aspecten van het familierecht. "Ervoor zorgen dat cliënten zich begrepen voelen en hen vervolgens van op maat gemaakt deskundig advies voorzien, zie ik als essentiële onderdelen van goede belangenbehartiging.”

Haar aanpak

Haar aanpak? Die is betrokken en oplossingsgericht. “Ik heb een sterk inlevingsvermogen en ik vind het steeds een uitdaging te ontdekken wat partijen echt verdeeld houdt. Met aandacht voor de onderliggende gevoelens en emoties heb ik snel inzicht in de pijnpunten en kom ik graag tot oplossingsrichtingen die recht doen aan de gemeenschappelijke belangen.”

Mariska in drie woorden

Oplossingsgericht, empatisch en strijdvaardig

Bekijk het CV van Mariska

Opleiding

Universiteit Leiden, 2014 

Talen

Nederlands, EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.