Rosan (E.R.) Boertje

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Rosan is sinds juni 2021 verbonden aan  de sectie familierecht. Als jurist is zij gedreven en zet zij zich volledig in voor haar cliënten die kampen met familierechtelijke geschillen.

Specialisme

Rosan adviseert in dossiers ten aanzien van verschillende aspecten van het personen- en familierecht, waaronder echtscheidingen, alimentatie- en omgangszaken, huwelijksvermogensrechtelijke zaken en geschillen over kinderen.

Dagelijkse drijfveer als jurist

Haar dagelijkse drijfveer? Mensen helpen die in een moeilijke periode van hun leven zitten.“Een echtscheiding heeft veel impact op het leven van de cliënt(en). Ik wil ze daarom op de best mogelijke manier helpen en begeleiden, zodat ze niet verdwaald raken in de emoties die spelen bij een echtscheiding. Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen niet vergeten worden en ik probeer dan ook altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de belangen van de kinderen.”

Haar aanpak

Rosan biedt haar cliënten een luisterend oor, duidelijke communicatie en empathie voor de situatie. “Aan het begin van een zaak ben ik vooral bezig met luisteren naar het verhaal van de cliënt en noteer ik alle belangrijke punten. Verder zoek ik alles tot in de detail uit om de cliënt vervolgens zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarnaast probeer ik gedurende het traject duidelijkheid te scheppen door alle juridische stappen op een heldere wijze uit te leggen.”

Opleiding

Na het afronden van haar Bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft zij de master Jeugdrecht gevolgd aan de Universiteit Leiden. Tijdens en na haar studie heeft zij werkervaring opgedaan bij twee gespecialiseerde familierechtkantoren. Ook heeft zij vrijwilligerswerk gedaan bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Rotterdam.

Rosan in drie woorden

Empathisch, gedreven, transparant

Bekijk het CV van Rosan

Opleiding

Universiteit Leiden, 2021

Talen

Nederlands, Engels


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.