huurrecht advocaat den haag

Huurrecht Advocaten

Huurrecht advocaten Den Haag

Huurrecht is een apart rechtsgebied binnen het vastgoedrecht. Belangrijk om te weten is dat het een dynamisch rechtsgebied is. Het wordt beheerst door wetten, regels en besluiten die continu in beweging zijn. Door de dynamiek van het huurrecht kan het dus voorkomen dat een afspraak in de huurovereenkomst in strijd is (of raakt) met de wet. Onze huurrecht advocaten houden de ontwikkelingen dan ook nauwkeuring in de gaten en kunnen strijdigheden snel ontdekken.

Wat is huur?

Van huur is sprake als de ene partij een zaak tegen betaling aan de ander in gebruik geeft. De meest voorkomende huurvormen zijn huur van woonruimte, winkelruimte en kantoorruimte. Een huurovereenkomst kan ook mondeling tot stand komen, maar in de praktijk worden de meeste huurafspraken vastgelegd in een huurovereenkomst. Het is van belang om scherp voor ogen te hebben welke afspraken u als huurder of verhuurder maakt. Op die manier kunt u conflicten voorkomen in de toekomst.

Wat kunnen onze huurrecht advocaten voor u betekenen?

Onze huurrecht advocaten adviseren en procederen over alle facetten van het huurrecht. De advocaten staan in de praktijk zowel huurders als verhuurders bij. Om een idee te geven van onze praktijk, treft u hieronder de onderwerpen aan waarin wij een brede ervaring hebben:

  • de hoogte van de huurprijs
  • het opzeggen van de huur
  • de mogelijkheid van onderverhuur
  • onderhoud en renovatie door de verhuurder
  • de wijze van oplevering door de huurder
  • overlast van de huurder of omwonenden
  • verbouwing van de woning door de huurder

Onze huurrecht advocaten zijn gevestigd in Den Haag

U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze advocaten gespecialiseerd in huurrecht bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland. 

Juridische advies nodig?

Heeft u een geschil dat u aan een van onze huurrecht advocaten wilt voorleggen? Dan kunt u contact opnemen met advocaten Cindy Luiten en Vincent Verhulst. Zij staan u graag te woord.

 

/ Team Huurrecht

Marc (M.J.E.L.) Delissen

Marc (M.J.E.L.) Delissen

Advocaat/mediator/partner


Vragen over huurrecht?
Neem contact op met Marc (M.J.E.L.) Delissen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.