Vincent (V.J.) Verhulst

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Vincent is sinds januari 2019 als jurist verbonden aan de algemene civiele rechtspraktijk van Delissen Martens. Binnen die praktijk sterkt Vincent de advocaten in het oplossen van juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, burenrecht, contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Door zijn nauwkeurige en doortastende aanpak lukt het Vincent om snel de pijnpunten in een dossier bloot te leggen. Aan de hand van zorgvuldige rechtsanalyses draagt hij vervolgens passende oplossingen aan die voorzien in de veel gehoorde wens van cliënten om een juridisch conflict voorgoed te beëindigen. 

Na zijn afstuderen in 2017 aan de Universiteit Leiden, is Vincent werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een gerenommeerd rechtsbijstandskantoor in Zoetermeer. 

Opleiding

Universteit Leiden, 2017 

Talen

EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.