Verblijfsdocumenten Migratierecht Delissen Martens

Migratierecht Advocaten

Grenzeloos betrokken in verblijfskwesties

De wereld wordt steeds kleiner, grenzen vervagen. Mensen en bedrijven zijn steeds minder gericht op een specifiek land. Vele Nederlanders vestigen zich in andere landen en tegelijkertijd komen er steeds meer bedrijven, internationale organisaties en werknemers naar Nederland. Soms is dit alleen om een project uit te voeren, maar vaak betreft het een verblijf van meerdere jaren.

Het migratierecht in Nederland wordt steeds meer beheerst door internationale regels, verdragen en EU richtlijnen. Het is dus van groot belang om bij kwesties over verblijf in Nederland een goed oog te hebben voor alle regels die mogelijk van toepassing zijn. De internationale regels bieden namelijk vaak (veel) meer mogelijkheden voor verblijf in Nederland dan de Nederlandse Vreemdelingenwet. 

Advocaten Migratierecht

De advocaten van de sectie Migratierecht bij Delissen Martens worden al vele jaren gezien als autoriteiten op het gebied van migratierecht. Zij adviseren particulieren, ondernemingen en (semi-) overheden over de regels voor verblijf in Nederland. Een goed advies is vaak het halve werk. In overleg met de cliënt wordt een plan van aanpak gemaakt voor de te volgen route. Vanwege de jarenlange ervaring op dit gebied, kunnen de advocaten van de sectie Migratierecht al snel de kwestie overzien en een advies op maat geven, met oog voor de eventuele internationale regels die van toepassing kunnen zijn.

Wij denken mee met de cliënt en kijken naar het volledige plaatje. Met ondernemingen denken wij mee over strategische keuzes en voor de particuliere cliënt ontzorgen wij het proces. Een ogenschijnlijk eenvoudige aanvraag kan toch veel stress bezorgen en die nemen wij graag uit handen. Ook kunnen wij de cliënt alert maken op eventuele valkuilen. Wij proberen bij advisering en aanvragen zo veel mogelijk met vaste tarieven te werken.

Als het nodig is, kunnen wij ook procederen in verblijfskwesties. Of het nu gaat om een afwijzing van een aanvraag om een verblijfsvergunning of een intrekking daarvan, wij springen voor u op de bres. Deze procedures kunnen wij eventueel voeren op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Wij zijn gevestigd in Den Haag

Hoewel ons kantoor gevestigd is in Den Haag, opereren onze migratierecht advocaten landelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Maas of iemand anders uit het team migratierecht. Zij staan u graag te woord.

Waarvoor kunt u bij onze Migratierechtadvocaten terecht?

  • Kennis- en arbeidsmigratie

  • Ondernemers, start-ups en investeerders
  • Gezinshereniging en gezinsvorming (mvv-gezinshereniging.nl)

  • Verlengingen/intrekkingen verblijfsvergunning

  • Internationaal dienstverband en diplomatie

  • Europees (migratie)recht

  • Naturalisatie

"Migratie is breder dan enkel vluchtelingen"

Vragen over migratierecht advocaten?
Neem contact op met Jeroen (J.S.) Maas
Vragen over migratierecht advocaten?
Neem contact op met Annieke (A.F.C.) Lensen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
25.05
‘Door technologie worden advocaten minder belangrijk. Ik bestrijd dat ten zeerste.’ (Jeroen Maas)
14.11
Nieuwe mogelijkheden voor gezinshereniging dankzij arrest van het EU Hof van Justitie in de zaak Chavez-Vilchez
Nieuwe normbedragen per 1 juli 2014

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.