Mirthe (M.) Fukur

Juridisch medewerker

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Aanpak

Mirthe Fukur is een ambitieuze rechtenstudent die momenteel haar bacheloropleiding afrondt. Naast haar studie is zij parttime werkzaam als paralegal bij Delissen Martens Advocaten, waar zij de sectie Bestuursrecht/Migratierecht ondersteunt. Haar werkzaamheden omvatten onder andere het beantwoorden van vragen van cliënten, het controleren van stukken en het voorbereiden van aanvragen en bezwaarschriften.

Met haar doelgerichte en ondernemende aanpak werkt Mirthe oplossingsgericht en zet zij zich volledig in om haar cliënten de beste service te bieden. Haar empathische en luisterende oor stellen haar in staat om de behoeften van haar cliënten goed te begrijpen en zo tot de meest effectieve oplossing te komen. Met haar brede kennis en toewijding is Mirthe een waardevolle toevoeging aan het team van Delissen Martens Advocaten


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.