Milan (M.) Karel

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Milan werkt sinds 2018 bij Delissen Martens bij de sectie Ondernemingsrecht. Zakelijke cliënten kunnen bij hem terecht voor juridische vraagstukken die zien op het Ondernemingsrecht en het Burgerlijk recht.

Als advocaat is Milan gedreven en heeft hij een commerciële instelling. Hierdoor kan hij snel schakelen met ondernemers, zich verplaatsen in hun business en snel het dossier doorgronden.

Specialisme

Door zijn juridische en zakelijke blik heeft hij een brede visie. “Ik kijk niet alleen naar het juridische geheel, maar wens vooral in samenspraak met de betrokkenen naar een oplossing te werken, die ook in maatschappelijk en bedrijfsmatig opzicht duurzaam is.”

Milan adviseert hoofdzakelijk bedrijven en instellingen, waaronder multinationals, onder meer over fusies & overnames, aandeelhoudersgeschillen, (bestuurders-)aansprakelijkheidszaken en (bij het opstellen, sluiten en procederen t.a.v.) commerciële contracten.

Zijn drijfveer als advocaat?

“Om mijn cliënt op de best mogelijke manier bij te staan en te ontzorgen. Zodat de cliënt bezig kan zijn met waar zij of hij het beste in is: ondernemen.”

Studie

Na de bacheloropleiding Rechten & Bedrijfswetenschappen heeft Milan in 2017 de masters Civiel recht en Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden afgerond. Gedurende zijn studie is hij werkzaam geweest voor de Universiteit Leiden op de afdeling Moot Court, eerst als student-assistent en na het afronden van zijn studie als Onderzoeks- en Onderwijsmedewerker.

/ Specialisme

Milan in drie woorden

Betrokken, ambitieus en pragmatisch.

Bekijk het CV van Milan

Opleiding

Universteit Leiden, 2017 

Nevenfunctie

  • Bestuurslid (commissaris commissies) Vereniging de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden

Talen

Nederlands, EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.