Milan (M.) Karel

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Milan's interesse in het Ondernemingsrecht is gedurende zijn studie Rechtsgeleerdheid steeds verder gegroeid. De vraagstukken die spelen binnen het Ondernemingsrecht sluiten aan bij zijn commerciële instelling. Zijn persoonlijke drijfveer is om u op de best mogelijke manier bij te staan, zodat u bezig kan zijn met waar u het beste in bent: ondernemen.

Milan is sinds april 2018 werkzaam bij Delissen Martens op de afdeling Ondernemingsrecht. Zakelijke cliënten kunnen bij hem terecht voor juridische vraagstukken die zien op het Ondernemingsrecht en het Burgerlijk recht.

De dilemma’s waarvoor ondernemingen komen te staan boeien Milan zeer. Met dit begrip voor de bedrijfsvoering van uw onderneming staat hij u dan ook graag bij. Bij het oplossen van juridische vraagstukken zal hij niet alleen de dogmatische context in beeld brengen, maar vooral in samenspraak met de betrokkenen naar een oplossing willen werken, die ook in maatschappelijk en bedrijfsmatig opzicht duurzaam is.

Na de bacheloropleiding Rechten & Bedrijfswetenschappen heeft Milan in 2017 de masters Civiel recht en Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden afgerond. Gedurende zijn studie is hij werkzaam geweest voor de Universiteit Leiden op de afdeling Moot Court, eerst als student-assistent en na het afronden van zijn studie als Onderzoeks- en Onderwijsmedewerker. Hij heeft zich daar voornamelijk beziggehouden met het coördineren van de afdeling en assisteren bij onderzoek. Ook heeft hij aan studenten les gegeven in pleitvaardigheid.

Opleiding

Universteit Leiden, 2017 

Nevenfunctie

  • Bestuurslid (commissaris commissies) Vereniging de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden

Talen

EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.