Milan (M.) Karel

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Milan werkt sinds 2018 bij Delissen Martens bij de sectie Ondernemingsrecht. Zakelijke cliënten kunnen bij hem terecht voor juridische vraagstukken die zien op het Ondernemingsrecht en het Burgerlijk recht.

Specialisme

Milan adviseert hoofdzakelijk bedrijven en instellingen, waaronder multinationals, onder meer over fusies & overnames, aandeelhoudersgeschillen, corporate governance, (bestuurders-)aansprakelijkheidszaken en (bij het opstellen, sluiten en procederen t.a.v.) commerciële contracten.

Zijn aanpak 

Door zijn juridische en zakelijke blik heeft hij een brede visie. “Ik kijk niet alleen naar het juridische geheel, maar wens vooral in samenspraak met de betrokkenen naar een oplossing te werken, die ook in maatschappelijk en bedrijfsmatig opzicht duurzaam is.”

Als advocaat is Milan gedreven en heeft hij een commerciële instelling. Hierdoor kan hij snel schakelen met ondernemers, zich verplaatsen in hun business en snel het dossier doorgronden.

 

/ Specialisme

Bekijk het CV van Milan

Opleiding

  • Master Ondernemingsrecht, Universiteit Leiden, 2017.
  • Master Civiel Recht, Universiteit Leiden, 2017.

Nevenfunctie

  • Universitair Docent Ondernemingsrecht, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Universiteit Leiden, afd. Moot Court
  • Bestuurslid (commissaris commissies) Vereniging de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden, 2020-2021
  • Vicevoorzitter, Vereniging de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden, 2021-2022

Talen

Nederlands, Engels

 Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.