Onze Bestuursrecht advocaten op kantoor in Den Haag

Bestuursrecht Advocaten

Is uw vergunning geweigerd of ingetrokken? Dreigt uw bedrijf te worden gesloten? Hoe kunt u een wijziging van het bestemmingsplan bewerkstelligen? Wilt u een klacht indienen bij de overheid, zoals de gemeente of provincie? Of wilt u bezwaar maken tegen een beslissing van de overheid? Elk geschil tussen burger en/of bedrijf en de overheid, of dit nu de gemeente, de provincie of het Rijk is, valt onder de werking van het bestuursrecht.

Waarvoor kunt u bij onze bestuursrecht advocaten terecht?

Delissen Martens heeft bestuursrechtspecialisten die niet alleen over veel proceservaring beschikken, maar tevens advies verlenen gedurende het bestuursrechtelijk voortraject, opdat conflicten zoveel mogelijk worden vermeden. 
Wij staan u graag bij op het gebied van:

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Heeft u een geschil met de overheid en bent u op zoek naar een advocaat bestuursrecht? Onze advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland. 

Zelf digitaal een aanvraag, bezwaarschrift of verzoek opstellen?

Wij stellen kosteloos standaard modellen van contracten en overeenkomsten ter beschikking. Met deze modellen kunt u zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen. 

U kunt op elk moment de hulp van een van onze bestuursrecht advocatne daarbij inroepen en/of het eindresultaat laten beoordelen.

Gratis interactieve modellen bestuursrecht

 

Meld u eerst kosteloos aan!

/ Team Bestuursrecht

Vragen over bestuursrecht advocaten?
Neem contact op met Jeroen (J.S.) Maas

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
09.12
Verlaten vrachtwagens langs de weg
03.12
De schaduwzijde van goedkope chauffeurs uit Oost-Europa
21.07
Transport dieren per vliegtuig

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.