bestuursrecht advocaat den haag

Bestuursrecht Advocaten

Is uw vergunning geweigerd of ingetrokken? Dreigt uw bedrijf te worden gesloten? Hoe kunt u een wijziging van het bestemmingsplan bewerkstelligen? Wilt u een klacht indienen bij de overheid, zoals de gemeente of provincie? Of wilt u bezwaar maken tegen een beslissing van de overheid? Elk geschil tussen burger en/of bedrijf en de overheid, of dit nu de gemeente, de provincie of het Rijk is, valt onder de werking van het bestuursrecht.

Wat kunnen onze bestuursrecht advocaten voor u betekenen?

Delissen Martens heeft bestuursrechtspecialisten die niet alleen over veel proceservaring beschikken, maar tevens advies verlenen gedurende het bestuursrechtelijk voortraject, opdat conflicten zoveel mogelijk worden vermeden. 

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een bestuursrecht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze bestuursrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Maas of iemand anders uit het team bestuursrecht. Zij staan u graag te woord.

Zelf digitaal een aanvraag, bezwaarschrift of verzoek opstellen?

Wij stellen kosteloos standaard modellen van contracten en overeenkomsten ter beschikking. Met deze modellen kunt u zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen. 

U kunt op elk moment de hulp van een van onze bestuursrecht advocatne daarbij inroepen en/of het eindresultaat laten beoordelen.

Gratis interactieve modellen bestuursrecht

 

Meld u eerst kosteloos aan!

Team Bestuursrecht

Jeroen (J.S.) Maas

Jeroen (J.S.) Maas

Advocaat/partner

Mirthe Fukur

Mirthe (M.) Fukur

Juridisch medewerkerVragen over bestuursrecht?
Neem contact op met Jeroen (J.S.) Maas

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)