Car Driver Deals failliet verklaard: gevolgen voor de gedupeerden

Op 15 juli 2021 is Atvangarde B.V. failliet verklaard. De aanvrager van het faillissement is Huiskes Kokkeler Autolease B.V.
Mr. P.W.M. Broekmans die kantoor houdt in Roermond is tot curator benoemd.

De curator handelt in het belang van de gezamenlijke schuldeisers, maar houdt ook rekening met de belangen van andere betrokkenen. De curator zal in kaart brengen wat de oorzaak van het faillissement is, wat de bezittingen zijn en welke schulden er zijn. Ook zal de curator onderzoek doen naar de bestuurders van de vennootschap en nagaan of de vennootschap aan haar wettelijke verplichtingen heeft voldaan. Uiteindelijk zal de curator de bezittingen ten gelde maken, waarna de opbrengst wordt verdeeld onder de schuldeisers volgens een wettelijke regeling.

Het gevolg van het faillissement voor de schuldeisers is, dat zij niet meer in hun eentje kunnen proberen om een betaling af te dwingen. De schuldeisers moeten hun vordering bij de curator indienen. Namens u als gedupeerde zal ons kantoor daar zorg voor dragen. U hoeft dat niet zelf te doen.

Ongeacht of u al bent geadviseerd, CDD al is aangeschreven of dat u alleen nog een opdrachtbevestiging kreeg, voor u verandert er door het faillissement niets. U hoeft zelf geen actie te nemen. Wij zullen nog steeds een advies aan u sturen als u dat nog niet kreeg en wij zullen ook uw vordering indienen. Vanaf vandaag doen wij dat (ook) bij de curator. Als u zich nog wilt aansluiten is dat mogelijk, maar u kunt uw vordering ook zelf indienen bij de curator. Het maakt niet uit of u rechtstreeks aanmeldt, of via ons kantoor. Als er geld in de boedel aanwezig is, zal dat volgens de wettelijke regeling worden verdeeld over alle gedupeerden.

Uiteraard hebben wij al contact opgenomen met de curator. Wij maakten een afspraak voor donderdag 22 juli aanstaande. Zodra meer bekend wordt, zullen wij u daarover informeren. Het heeft geen zin om ons hierover te bellen of te mailen. U hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Lees meer over Car Driver Deals
Delissen Martens staat gedupeerden van Car Driver Deals bij

 

 

Vragen?
Neem contact op met Olivier (O.R.) baron van Hardenbroek van Ammerstol
Car Driver Deals failliet verklaard
Delen: