Olivier (O.R.) baron van Hardenbroek van Ammerstol

Advocaat/partner

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Olivier is sinds 1994 advocaat en is sinds 1 januari 2010 werkzaam als partner bij Delissen Martens.

Specialisme

Hij heeft ruime ervaring in de advisering van ondernemingen en particulieren en is gespecialiseerd in procesrecht, ondernemingsrechtelijke geschillen en informaticarecht.

Zijn drijfveer als advocaat?

Het best mogelijke resultaat behalen voor zijn cliënten. Daarnaast vindt hij het analytische en het sociale aspect van de advocatuur een interessante combinatie.

Door zijn ervaring en deskundigheid weet hij op welke manier de belangen van zijn cliënt op juridische wijze kunnen worden behartigd. “Een goede advocaat weet niet alleen de gevoelens en emoties van een cliënt te vertolken, hij moet ook een goede jurist zijn om dat te kunnen doen.”

Zijn aanpak

Zijn aanpak? Die is weloverwogen. “Ter voorbereiding van een advies voer ik altijd eerst een vooronderzoek uit, zodat ik alle feiten op een rijtje heb staan. Bij het geven van een advies controleer ik of de cliënt de aanpak begrijpt en daar achter staat.”  Hij vindt het belangrijk dat zijn cliënten realistische verwachtingen hebben van een zaak. Hij streeft dit na door eerlijk en transparant te zijn. “Bij het begin van een zaak maak ik duidelijk wat haalbaar is. Zo weet de cliënt goed wat hij of zij van een zaak kan verwachten.”

Olivier's adviezen zijn oplossingsgericht. “Ik heb een praktische instelling. Mijn uitgangspunt is om problemen op te lossen en niet te verergeren.”

Olivier in drie woorden

Creatief, empatisch, analytisch

Bekijk het cv van Olivier

Opleiding

  • Mediation, CVC Haarlem, 2007
  • Universiteit Leiden, 1993
  • Université de Poitiers, 1991-1992

Lidmaatschappen

  • Vereniging incasso en procesrechtadvocaten (VIA)
  • Aspirant lid van de Vereniging Informaticarecht Advocaten (VIRA)
  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP)
  • Union Internationale des Avocats (UIA)

In de media

Talen

Nederlands, Engels, Frans

 

Cliënten over Olivier

 

Olivier geeft ruimte voor je verhaal, een luisterend oor, waardoor ik mij gehoord en serieus genomen voelde. Voor mij vormt dat de basis voor een vertrouwensband tussen advocaat en cliënt. Eveneens heb ik deskundigheid ervaren in zowel advies als afwikkeling van de zaak. Realisme, oplossings- en servicegericht.Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.