Olivier (O.R.) baron van Hardenbroek van Ammerstol

Advocaat/partner

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Olivier is sinds 1994 advocaat en is sinds 1 januari 2010 werkzaam als partner bij Delissen Martens.

Specialisme

Hij heeft ruime ervaring in de advisering van ondernemingen en particulieren en is gespecialiseerd in procesrecht, ondernemingsrechtelijke geschillen en informaticarecht.

Zijn aanpak

Die is weloverwogen. “Ter voorbereiding van een advies voer ik altijd eerst een vooronderzoek uit, zodat ik alle feiten op een rijtje heb staan. Bij het geven van een advies controleer ik of de cliënt de aanpak begrijpt en daar achter staat.”  Hij vindt het belangrijk dat zijn cliënten realistische verwachtingen hebben van een zaak. Hij streeft dit na door eerlijk en transparant te zijn. “Bij het begin van een zaak maak ik duidelijk wat haalbaar is. Zo weet de cliënt goed wat hij of zij van een zaak kan verwachten.”

Olivier's adviezen zijn oplossingsgericht. “Ik heb een praktische instelling. Mijn uitgangspunt is om problemen op te lossen en niet te verergeren.”

Bekijk het cv van Olivier

Opleiding

  • Mediation, CVC Haarlem, 2007
  • Universiteit Leiden, 1993
  • Université de Poitiers, 1991-1992

Lidmaatschappen

  • Vereniging incasso en procesrechtadvocaten (VIA)
  • Aspirant lid van de Vereniging Informaticarecht Advocaten (VIRA)
  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP)
  • Union Internationale des Avocats (UIA)

In de media

Talen

Nederlands, Engels, Frans

 Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.