verbintenissenrecht advocaat den haag

Verbintenissenrecht Advocaten

Onze advocaten verbintenissenrecht kunnen u adviseren over uw rechtspositie en namens u naar buiten treden, zo nodig in een procedure om u te verdedigen als u aansprakelijk bent gesteld of juist om uw recht te halen.

Wat kunnen onze verbintenissenrecht advocaten voor u betekenen?

Het verbintenissenrecht is een deel van het burgerlijk recht waarmee u dagelijks te maken krijgt. De meeste verbintenissen ontstaan op grond van de wet of overeenkomst. Voorbeeld van verbintenissen uit de wet zijn onrechtmatige daad, zaakwaarneming, ongerechtvaardigde verrijking of onverschuldigde betaling. Verbintenissen uit overeenkomst kunnen wederkerig zijn (koop, huur, arbeidsovereenkomst) of eenzijdig (schenking of bewaarneming), zie ook contractenrecht.

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een verbintenissenrecht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze verbintenissenrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olivier van Hardenbroek of iemand anders uit het team verbintenissenrecht. Zij staan u graag te woord.Vragen over verbintenissenrecht?
Neem contact op met Olivier (O.R.) baron van Hardenbroek van Ammerstol

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)