verbintenissenrecht advocaat den haag

Verbintenissenrecht Advocaten

Wat is verbintenissenrecht?

Het verbintenissenrecht is een deel van het burgerlijk recht waarmee u dagelijks te maken krijgt. De meeste verbintenissen ontstaan op grond van de wet of overeenkomst. Voorbeeld van verbintenissen uit de wet zijn onrechtmatige daad, zaakwaarneming, ongerechtvaardigde verrijking of onverschuldigde betaling. Verbintenissen uit overeenkomst kunnen wederkerig zijn (koop, huur, arbeidsovereenkomst) of eenzijdig (schenking of bewaarneming), zie ook contractenrecht.

Wat doen wij?

Onze advocaten verbintenissenrecht kunnen u adviseren over uw rechtspositie en namens u naar buiten treden, zo nodig in een procedure om u te verdedigen als u aansprakelijk bent gesteld of juist om uw recht te halen.

Voorbeelden van verbintenissenrecht:

Wij zijn gevestigd in Den Haag

Hoewel ons kantoor gevestigd is in Den Haag, opereren onze verbintenissenrecht advocaten landelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olivier van Hardenbroek of iemand anders uit het team verbintenissenrecht.  Zij staan u graag te woord.

Vragen over verbintenissenrecht advocaten?
Neem contact op met Olivier (O.R.) baron van Hardenbroek van Ammerstol

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
25.02
Collectief vorderen van schadevergoeding bij massaschade
12.01
Car Driver Deals: Mail aan de gedupeerden
07.10
Wat gebeurt er met een licentieovereenkomst in geval van faillissement van de licentiegever?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.