Dag van de Scheiding 9 september 2022

Waarom Dag van de Scheiding?

Op 15 september 1796 is in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken, hetgeen voor de vFAS (vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators) vanaf 2010 aanleiding was om op deze dag landelijk aandacht te vragen voor het belang van duurzaam scheiden onder deskundige begeleiding. Met als doel het verbeteren van het proces rondom (echt)scheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

Voor wie is de Dag van de Scheiding?

Voor iedereen met vragen over scheiding, alimentatie, het opstellen van een ouderschapsplan en/of convenant of het regelen van kwesties rondom de kinderen en/of financiën na de scheiding.

Delissen Martens op de Dag van de Scheiding

Op de Dag van de Scheiding, vrijdag 9 september 2022, kan iedereen tussen 09.00 uur en 17.00 uur bij ons terecht voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek voor alle (echt)scheidings gerelateerde vragen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het advies van onze familierechtadvocaten geeft inzicht in de keuzes en/of gevolgen in verschillende situaties.

Om teleurstellingen te voorkomen, plannen wij graag vooraf een afspraak met jou in! Neem contact met ons op via het contactformulier, via ons telefoonnummer 070 - 311 54 11 of via familierecht@delissenmartens.nl

 

 

Gepubliceerd op: 6 september 2022 in Familierecht, Internationaal Familierecht, Mediation
Vragen?
Neem contact op met Petra (M.P.J.) Frederiks
Dag van de Scheiding 9 september 2022
Delen: