Strafrecht advocaat Den Haag

Strafrecht Advocaten

Wat kunnen onze strafrecht advocaten voor u betekenen?

Onze strafrecht advocaten staan bedrijven bij op het gebied van sanctierecht, bestuurszaken, compliance en interne onderzoeken. Wij bieden advocaten met veel ervaring in de omgang met het openbaar ministerie en andere toezichthouders. Wij staan ondernemingen bij als zij worden beschuldigd van feiten als fraude, witwassen, valsheid in geschrifte of corruptie. Wij bieden effectieve juridische hulp als de onderneming door de toezichthouder wordt aangesproken na een bedrijfsongeval, of als de bestuurder of eigenaar van een onderneming strafrechtelijk worden beschuldigd. Binnen Delissen Martens beschikken wij over de expertise die naast het strafrecht in grote zaken nodig kan zijn, zoals op het gebied van het fiscaal recht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ICT-recht, bestuursrecht en privacyregelgeving.

Ook op het terrein van interne compliance en risicomanagement is het strafrecht team u van dienst. Wij geven preventief advies over de regelgeving die op de onderneming en haar processen van toepassing is. Dit doen wij door voorlichting en trainingen te geven op het gebied van de omgang met (nieuwe) regelgeving en bedrijven te helpen met de implementatie daarvan. Als een onderneming wordt geconfronteerd met interne fraude of diefstal, dan kunnen wij de onderneming terzijde staan bij interne onderzoeken.

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

Strafrecht voor particulieren

De strafrechtadvocaten van Delissen Martens staan ook particulieren bij als zij worden geconfronteerd met een strafrechtelijke vervolging. Bas Martens, Carene van Vliet en Hendrik Sytema zijn opgeleid tot specialist aan het Willem Pompeinstituut voor strafrechtswetenschappen te Utrecht en lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Militair straf- en tuchtrecht

Een bijzonder specialisme binnen het strafrecht is het militair straf- en tuchtrecht. De strafrechtadvocaten van Delissen Martens behoren tot de weinige advocaten in Nederland met ruime ervaring op dit rechtsgebied. Zij verlenen rechtsbijstand aan actief dienende militairen en veteranen. Daarbij kan het gaan om strafrechtelijke problemen die hen in Nederland of in uitzendgebieden overkomen. Militaire zaken worden in Arnhem behandeld, bij de militaire kamers van de rechtbank en het gerechtshof.

Bas Martens en Carene van Vliet zijn lid van de specialisatievereniging voor militaire advocaten: demilitairebalie en van de militair rechtelijke vereniging MRV.

Cassatie in strafzaken

Onze strafrechtadvocaten behandelen ook cassaties in strafzaken. Na een veroordeling door het gerechtshof kan de Hoge Raad worden gevraagd om te onderzoeken of het recht op juiste wijze is toegepast en of de verdachte een eerlijke procedure heeft gehad. Strafcassatie is een gespecialiseerd rechtsgebied. Carene van Vliet en Hendrik Sytema behandelen strafcassaties. Zij zijn lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in strafzaken (VCAS).

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een strafrecht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze strafrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carene van Vliet of iemand anders uit het team strafrecht. Zij staan u graag te woord.

Team StrafrechtVragen over strafrecht?
Neem contact op met Carene (C.M.H.) van Vliet

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)