Seminar 'Recht voor financiële professionals'

Seminar dinsdag 19 juni 2018

'Ervaringen met het nieuwe huwelijksgoederenregime'


en

'Patstellingen tussen aandeelhouders'

 

In het eerste uur staat de nieuwe wetgeving omtrent het huwelijksgoederenregime centraal, die op 1 januari jl. is ingevoerd. Aan de hand van een 'uit het leven gegrepen' casus worden de verschillende nieuwe mogelijkheden belicht. Ook zullen de eerste praktijkervaringen met deze wetgeving met u worden gedeeld.
Tijdens het tweede uur komen de aandeelhoudersgeschillen aan de orde: welke remedies bestaan er in geval van een patstelling tussen aandeelhouders? Moet de oplossing in mediation worden gezocht? Of kan uw klant beter gaan procederen, in kort geding bij de rechtbank of in een enquêteprocedure bij de Ondernemingskamer?

Wij brengen voor dit seminar geen kosten in rekening. Gezien de beperkt beschikbare ruimte geldt wel dat wie het eerst komt, het eerst maalt.

Datum 19 juni 2018
Tijd 16.00-18.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
  aansluitend borrel
Lokatie Sportlaan 40, Den Haag
Kosten geen

 

Delissen Martens organiseert periodiek seminars voor accountants, fiscalisten en financials gevestigd in de regio Haaglanden. Met deze seminars (drie per jaar, noteert u alvast 19 juni, 11 september en 13 november 2018) brengen wij uw kennis op verschillende rechtsgebieden up-to-date. Van ondernemingsrecht tot huwelijksvermogensrecht, van arbeidsrecht en privacywetgeving tot regelgeving over financieel toezicht. Wij doen dat op toegankelijke wijze en praktijkgericht. Zodat u er meteen wat mee kunt. Tevens bieden deze bijeenkomsten u de mogelijkheid in contact te komen met vak- en branchegenoten in de regio.

Vragen?
Neem contact op met René (R.) Willemsen
Seminar 'Recht voor financiële professionals'
Delen: