Medewerker Delissen Martens- Samenwerkingen

Samenwerking

 

Delissen Martens heeft een samenwerkingsverband met de Stichting Achmea Rechtsbijstand 

  

De advocaten van Delissen Martens verzorgen de Ingenieursrechtshulpvoor KIVI.

Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland. KIVI streeft naar het inhoudelijk excelleren van ingenieurs. Via ons platform verbinden wij bevlogen talenten en stimuleren we kruisbestuiving. Dit gebeurt niet alleen binnen en tussen de verschillende vakdisciplines, maar ook met de samenleving. KIVI is sterk gericht op de individuele ontwikkeling van de ingenieur, onder meer middels de prestigieuze internationaal erkende Chartership beroepskwalificatie.

 

Delissen Martens heeft een samenwerkingsverband met DAS

 

De advocaten van Delissen Martens onderhouden al sinds 1994 een warme band met de ACOM, de Bond van Defensiepersoneel. Wij hebben de leden van de ACOM bijgestaan in militaire strafzaken, militaire letselschade zaken. Veteranen hebben onze grote aandacht, we helpen hen bij de afwikkeling van hun restschade zaken met Defensie. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.