Delissen Martens bos

Samen investeren in een koeler klimaat

Als advocatenkantoor staan wij midden in de maatschappij en vervullen wij een maatschappelijke rol. Een van de onderwerpen hierbij is investeren in een koeler klimaat. Door het groen en vruchtbaar maken van uitgedroogd land kunnen we de planeet afkoelen. Afrika is het continent met de grootste herstelpotentieel.

15 jarig Jubileum

Ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan willen wij bijdragen aan het allerbeste cadeau voor iedereen: een gezonde planeet! Hoe? Door het aanplanten van boompjes in Afrika, om de planeet opnieuw te vergroenen en het 100% duurzame DM bos te creëren. Dat doen we samen met Justdiggit op de volgende manier:

  • In de maand juli doneren wij voor elke factuur die er uit gaat een boompje aan het DM bos.
  • Iedere medewerker van Delissen Martens krijgt 3 boompjes cadeau waarmee het DM bos aangroeit.

JustDiggit

Delissen Martens ondersteunt de aanpak van Justdiggit van harte. Deze organisatie zet zich in voor het herstellen van ecosystemen en het tegengaan van klimaatverandering. Samen met lokale partners  en gemeenschappen zet Justdiggit grootschalige vergroeningsprojecten op in Afrika. O.a. door het terugbrengen van bomen. Bomen zorgen voor meer biodiversiteit, omdat talloze planten en dieren afhankelijk zijn van bossen. En ze dragen bij aan gezonde leefomstandigheden, want dankzij bomen is er zuurstof, schone lucht, water en voedsel.

Impact op klimaat

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de groei van ons DM bos en de toenemende impact die alle boompjes met elkaar gaan maken:


Aantal bomen


Co2 opgenomen


Waterretentie

680

10.880 kg

1.553,80 m3

(Laatst bijgewerkt: 22 juni 2023)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.