Kosten berekenen- Procesfinanciering- Delissen Martens

Procesfinanciering

Delissen Martens is Preferred Partner van Liesker Procesfinanciering

Preferred-partner-logo-143x167Het voeren van een juridische procedure kan een lange en kostbare aangelegenheid zijn. Voor onze cliënten die niet (langer) bereid of in staat zijn om die kosten te dragen, kan procesfinanciering een uitkomst zijn. Een procesfinancier kan alle kosten van de rechtszaak van u overnemen, in ruil voor een deel van de opbrengst van deze rechtszaak. Als er geen opbrengst is betaalt u niets. 
Zo procedeert u financieel risicoloos.

Delissen Martens is Preferred Partner van Liesker Procesfinanciering, marktleider in Nederland. Wij zijn bekend met de mensen en werkwijze van deze procesfinancier en kunnen u snel door een financieringsaanvraag leiden. Informeer hiernaar bij ons.

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.