Medewerker Delissen Martens- maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid

Delissen Martens ondersteunt maatschappelijke initiatieven

Delissen Martens hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en toont deze op verschillende manieren.

Sponsoring

Delissen Martens is sponsor van de Haagse hockeyclub HGC en Lawn Tennis Club Oud Wassenaar (LTCOW). 

Goede Doelen

Delissen Martens steunt de volgende goede doelen:

  • Justdiggit  Ter gelegenheid van ons 15-jarig jubileum sponsoren wij de projecten van Justdiggit door het aanplanten van boompjes in Afrika, om de planeet te vergroenen en 100% duurzame Delissen Martens bos te creëren. Neem een kijkje via deze link hoeveel het Delissen Martens bos bijdraagt.
  • Stichting Lotje ondersteunt kleinschalige initiatieven en projecten voor hulp aan kinderen in Nederland die zich in een noodsituatie bevinden.
  • Stichting De hond kan de was doen maakt training mogelijk van mens en assistentiehond in de thuissituatie.
  • Het Ronald McDonald Huis Den Haag biedt een tijdelijk thuis aan ouders/verzorgers van zieke of te vroeg geboren kinderen, die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. 

Het Scheidingscafé

Het Scheidingscafé is een initiatief van Delissen Martens. Het idee voor het Scheidingscafé is ontstaan vanuit de gedachte dat een groot deel van onze samenleving te maken heeft of krijgt met een scheiding. Op het onderwerp rust nog steeds een taboe, terwijl veel mensen en kinderen dagelijks geconfronteerd worden met de gevolgen van een echtscheiding. Doel is om het taboe te doorbreken en het onderwerp bespreekbaar te maken. Het Scheidingscafé wordt een aantal malen per jaar gehouden en is gratis voor bezoekers.

Delissen Martens ondersteunt de initiatieven van Stichting Villa Pinedo. Villa Pinedo is hét podium in Nederland waar kinderen van gescheiden ouders hun ervaringen delen en volwassenen bewust maken van wat er in hun hoofd en hart omgaat.

Gesubsidieerde rechtsbijstand 

Delissen Martens verleent gesubsidieerde rechtsbijstand met name in migratie zaken.