compliance specialist den haag

Compliance Specialist

Wat kunnen onze compliance specialisten voor u betekenen?

In begeleidingstrajecten toetsen zij de compliance van een organisatie aan de regelgeving. De advisering omvat de stroomlijning van de organisatie, een voorbereiding van een bezoek van de toezichthouder, een probleem van aansprakelijkstelling of algemene modernisering van het kantoor en de organisatie. Zij adviseren ook over de structuur, bijvoorbeeld over de toetreding of exit van een aandeelhouder.

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

Zij adviseren organisaties bij het inrichten van hun risicomanagement op het gebied van:

Bas Martens werkt op het gebied van compliance samen met Suzanne Hendrickx. Martens en Hendrickx geven cursussen op het gebied van de regelgeving voor professionals als advocaten, notarissen, belastingadviseurs, accountants, makelaars en de kunstsector.

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een compliance specialist? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze compliance specialisten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Martens. Hij staat u graag te woord.

Meer informatie over compliance 


/ gerelateerd nieuws


Vragen over compliance specialist?
Neem contact op met Bas (B.D.W.) Martens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.