compliance specialist den haag

Compliance Specialist

Bas Martens werkt op het gebied van compliance samen met Suzanne Hendrickx. Martens en Hendrickx geven cursussen op het gebied van de regelgeving voor professionals als advocaten, notarissen, belastingadviseurs, accountants, makelaars en de kunstsector. Zij adviseren organisaties bij het inrichten van hun risicomanagement op het gebied van anti-witwasregelgeving (Wwft), tuchtrecht, aansprakelijkheid en integriteit. In begeleidingstrajecten toetsen zij de compliance van een organisatie aan de regelgeving. De advisering omvat de stroomlijning van de organisatie, een voorbereiding van een bezoek van de toezichthouder, een probleem van aansprakelijkstelling of algemene modernisering van het kantoor en de organisatie. Zij adviseren ook over de structuur, bijvoorbeeld over de toetreding of exit van een aandeelhouder.

Bas Martens verleent ook bijstand aan advocaten die worden geconfronteerd met een tuchtzaak.

Onze compliance specialisten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een compliance specialist? Onze specialisten in Den Haag bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Wij opereren in heel Nederland.

Vragen over compliance specialist?
Neem contact op met Bas (B.D.W.) Martens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
12.09
Eerste volledige Wwft-oplossing voor advocatenkantoren
26.07
Gevolgen Wwft voor advocatenkantoren

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.