Delissen Martens Compliance

Zijn uw medewerkers op de hoogte van de procedures en protocollen die gelden binnen uw kantoororganisatie? Is uw kantoor compliant? Bent u goed voorbereid op het dekenbezoek?

Oud-deken Bas Martens geeft met het initiatief Advius organisatieadvies aan advocaten en advocatenkantoren. Hij werkt samen met Suzanne Hendrickx van SHE Legal. Martens en Hendrickx geven cursussen op het gebied van de Orde-regelgeving, risk-management, tuchtrecht, witwasregelgeving (Wwft) en privacy regelgeving. In begeleidingstrajecten toetsen zij de compliance van een advocatenkantoor aan de regelgeving. Daarbij gaat het om zakelijke begeleiding aan klassieke advocatenkantoren of aan zogenaamde Cohen-kantoren. De diensten omvatten de stroomlijning van de organisatie, een voorbereiding van een dekenbezoek, een exit-traject van een maat, of algemene modernisering van het kantoor en de organisatie.

Bas Martens verleent ook bijstand aan advocaten die worden geconfronteerd met een tuchtzaak.

Vragen over Compliance?
Neem contact op met Bas (B.D.W.) Martens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
12.09
Eerste volledige Wwft-oplossing voor advocatenkantoren
26.07
Gevolgen Wwft voor advocatenkantoren

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.