incasso advocaat den haag

Incassorecht Advocaten

Elke ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: facturen worden niet betaald. En dan bent u mogelijk al te laat. Hoe kunt u - als betaling toch uitblijft - de factuur, uw kosten en rente alsnog incasseren?  Welke kosten en rente kan ik in rekening brengen? 

Incasso advocaten voor een adequaat incassobeleid

Het incasseren van geldvorderingen is actueler dan ooit. Een adequate incasso procedure is nu dan ook van wezenlijk belang. Schakel voor het opstellen van een goed incassobeleid een van onze incasso advocaten in. Samen met u stellen wij een plan van aanpak op en komen wij tot heldere en scherpe financiële afspraken.

U kunt bij ons terecht voor juridisch incasso advies met onbetaalde vorderingen:

  • Op zowel ondernemers als particulieren
  • Of u nu een eenmanszaak bent, een multinational of een particulier
  • Indien u zelf wordt aangesproken en wanneer er ten onterechte incasso- en overige kosten in rekening worden gebracht

Een incassotraject begint al bij de offerte, opdrachtbevestiging en/of contract waarin afspraken worden vastgelegd.

Onze incassorecht advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een incassorecht advocaat? Onze advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland. 

Zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen?

Wij stellen kosteloos standaard modellen van contracten en overeenkomsten ter beschikking. Met deze modellen kunt u zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen. 

U kunt op elk moment de hulp van een van onze incasso advocaten daarbij inroepen en/of het eindresultaat laten beoordelen.

Meer informatie en registreren?

Vragen over incassorecht advocaten?
Neem contact op met Olivier (O.R.) baron van Hardenbroek van Ammerstol

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.