Alexandra (A.J.) Kievit

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Alexandra werkt sinds 2019 bij Delissen Martens en is verbonden aan de sectie litigation.

Specialisme

Alexandra houdt zich bezig met de civiele procespraktijk, waarbij zij hoofdzakelijk adviseert en procedeert op het gebied van aansprakelijkheidsrecht. Zij staat zowel ondernemers als particulieren bij. 

Haar aanpak

Door haar analytische aanpak komt Alexandra snel tot de kern van de zaak op basis waarvan zij een weloverwogen advies geeft. Daarnaast heeft zij oog voor het sociale aspect en is zij betrokken bij cliënten. Daarbij vindt Alexandra het belangrijk om open en eerlijk te communiceren. ''Ik betrek mijn cliënten bij alle stappen van het proces en maak duidelijk wat haalbaar is, zodat cliënten weten wat zij kunnen verwachten''.

Bekijk het cv van Alexandra

Opleiding

Université de Lyon, 2017

Universiteit Leiden, 2019

Lidmaatschappen

Bestuurslid (commissaris opleidingen) Vereniging de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden, 2022-2023

Talen

Nederlands, Engels en FransNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.