Alexandra (A.J.) Kievit

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Alexandra werkt sinds 2019 bij Delissen Martens.

Specialisme

Ze houdt zich bezig met uiteenlopende civielrechtelijke vraagstukken op het gebied van contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, incassorecht en procesrecht.

Haar aanpak

Door haar pragmatische en nauwkeurige aanpak komt Alexandra tot doordachte en analytische oplossingen. Daarnaast heeft zij oog voor het sociale aspect en is zij betrokken bij cliënten. ''Ik bied een luisterend oor en neem de belangen van cliënten mee, maar blijf tegelijkertijd in de afweging daarvan wel realistisch met betrekking tot het te behalen resultaat''.

Daarbij vindt Alexandra het belangrijk om open en eerlijk te communiceren. ''Ik betrek mijn cliënten bij alle stappen van het proces en maak duidelijk wat haalbaar is, om zo de verwachtingen van cliënten te managen''.

Alexandra gaat weloverwogen en oplossingsgericht te werk. Door de feiten te analyseren en goed te luisteren naar cliënten, komt Alexandra snel tot de oorzaak van het probleem op basis waarvan zij een duidelijk advies met concrete oplossing kan geven.

Alexandra in drie woorden

Analytisch, nauwkeurig, betrokken

Bekijk het cv van Alexandra

Opleiding

Université de Lyon, 2017

Universiteit Leiden, 2019

Talen

Nederlands, Engels en FransNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.