Martijn (M.) Kager

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Martijn is een gedreven jurist die energie haalt uit het schakelen tussen het grondig analyseren van een dossier en het zoeken naar menselijke, praktische oplossingen voor cliënten.

 Sinds augustus 2020 is Martijn werkzaam bij Delissen Martens. Hij staat cliënten bij in een scala aan civielrechtelijke geschillen. Zijn bijzondere interesse ligt bij het arbeids- en ondernemingsrecht.

Martijn voltooide in 2020 de Master Arbeidsrecht en de Master Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor studeerde hij rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam, met een uitwisseling naar Osgoode Hall Law School in Canada. Tijdens de rechtenstudie heeft hij stages gelopen op verschillende grote en kleine advocatenkantoren.  

Opleiding 

Erasmus Universiteit Rotterdam, 2020

 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.