Martijn (M.) Kager

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Sinds 2020 is Martijn werkzaam bij Delissen Martens. Hij is een gedreven jurist en schakelt graag tussen het grondig analyseren van een dossier en het zoeken naar menselijke, praktische oplossingen voor cliënten.

Specialisme

Martijn staat cliënten bij in een scala aan civielrechtelijke geschillen met name op het gebied van arbeids- en ondernemingsrecht.

Zijn drijfveer als jurist?

 “Problemen oplossen en situaties die vastzitten verder helpen. Daarnaast blijf ik mezelf graag ontwikkelen. Het feit dat ik als jurist veel verantwoordelijkheid draag, dwingt mij om de juridische stof echt uit te zoeken en erin te duiken.”

Opleiding

In 2020 voltooide Martijn zijn 2020 de Master Arbeidsrecht en de Master Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor studeerde hij rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam, met een uitwisseling naar Osgoode Hall Law School in Canada. Tijdens de rechtenstudie heeft hij stages gelopen op verschillende grote en kleine advocatenkantoren.  

Martijn in drie woorden

Sociaal, rustig, grondige kennis

Bekijk het CV van Martijn

Opleiding 

Erasmus Universiteit Rotterdam, 2020

Talen

Nederlands, EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.