Ouder in scheidingssituatie? Overweeg scheidingsmediation en deelname aan de online training van Villa Pinedo over het scheidingsproces vanuit kindperspectief

Het is (bijna) zomervakantie. Een periode waarin veel ouders met (schoolgaande minderjarige) kinderen op reis gaan om met elkaar avonturen te beleven en ontspanning te zoeken terwijl zij bewust of onbewust aan bezinning doen. Een tijd waarin nieuwe inzichten en perspectieven ontstaan. Bijvoorbeeld over vervulde behoeften als plezier en helderheid en/of onvervulde behoeften als waardering en vrijheid. In de praktijk zien we terug dat onvervulde behoeften tot scheidingsbesluiten en scheidingsmeldingen kunnen leiden.

Bent u of kent u een ouder van (minderjarige) kinderen die een (echt)scheidingsbesluit overweegt, heeft genomen of te horen heeft gekregen? Doe of tip de online training van Villa Pinedo Aan alle gescheiden ouders die ouders specifiek vanuit kindperspectief begeleiding biedt tijdens en na het scheidingsproces.

De training (ter waarde van € 97,-) heeft tot doel scheidingsleed voor kinderen te beperken en bestaat uit de volgende 6 onderdelen:

  1. Het Gesprek;
  2. Veranderingen;
  3. Communicatie;
  4. Loyaliteit;
  5. Nieuwe Partners;
  6. Rechten.

Ga naar het aanmeldformulier en ontdek of u dankzij de steun van uw gemeente (zoals gemeente Den Haag) geheel gratis aan de training kunt deelnemen (met gebruikmaking van een actiecode pop-up).

Voor meer informatie over de-escalerende mogelijkheden om via mediation of anderszins tot een zorgvuldige afwikkeling van de gevolgen van de (echt)scheiding voor alle betrokkenen te komen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met mij of één van mijn collega’s.

Vragen?
Neem contact op met Mariska (M.) Schreuders
Ouder in scheidingssituatie? Overweeg scheidingsmediation en deelname aan de online training van Villa Pinedo over het scheidingsproces vanuit kindperspectief
Delen: