Seminar 'Fraudesignalen en tuchtklachten' & 'Valkuilen rondom de intentieovereenkomst'

Seminar dinsdag 13 november 2018

'De intentieovereenkomst in de transactiepraktijk'

'Tuchtklachten Accountants en andere financiële dienstverleners (Wtra, NV COS en VGBA) als gevolg van de Wwft en fraudesignalen'

 

Aanmelden niet meer mogelijk

 

In het eerste uur staat de intentieovereenkomst in de transactiepraktijk centraal. Marina Verberkmoes zal ingaan op de gebruikelijke onderwerpen van een intentieovereenkomst, hoe die onderwerpen enerzijds vanuit het perspectief van koper en anderzijds vanuit het perspectief van verkoper nader ingevuld kunnen worden. De valkuilen bij het opstellen van een intentieovereenkomst en geschillen die naar aanleiding van een intentieovereenkomst kunnen ontstaan zal zij ook tegen het licht houden.

Tijdens het tweede uur wordt specifiek ingegaan op de regelgeving en tuchtrechtspraak voor financiële dienstverleners en het signaleren van fraudesignalen. Carene van Vliet zal met u doornemen wat de gevaren voor uzelf, uw organisatie en/of de organisatie van uw klant kunnen zijn in geval van doorzoeking, opsporing en vervolging door toezichthouders of justitie.
In dit seminar komen ook de nodige praktijkvoorbeelden aan bod.

Datum 13 november 2018
Tijd 16.00-18.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur)
  aansluitend netwerkborrel
Locatie Sportlaan 40, Den Haag
Kosten geen

Sprekers

Carene (C.M.H.) van Vliet

Carene (C.M.H.) van Vliet

Advocaat/partner

Marina (M.) Verberkmoes-Cota

Marina (M.) Verberkmoes-Cota

Advocaat/partner

Wij brengen voor deze seminars geen kosten in rekening. Gezien de beperkt beschikbare ruimte geldt wel dat wie het eerst komt, het eerst maalt. 
Wilt u met meerdere mensen (collega en/of klant) komen? Dat kan! Wel graag elke deelnemer apart aanmelden.  

Delissen Martens organiseert periodiek seminars voor accountants, fiscalisten en financials gevestigd in de regio Haaglanden. Met deze seminars brengen wij uw kennis op verschillende rechtsgebieden up-to-date. Van ondernemingsrecht tot huwelijksvermogensrecht, van arbeidsrecht en privacywetgeving tot regelgeving over financieel toezicht. Wij doen dat op toegankelijke wijze en praktijkgericht. Zodat u er meteen wat mee kunt. Tevens bieden deze bijeenkomsten u de mogelijkheid in contact te komen met vak- en branchegenoten in de regio.

Seminar 'Fraudesignalen en tuchtklachten' & 'Valkuilen rondom de intentieovereenkomst'
Delen: